DANIJELA PRIZNALA DA JE HTELA DA SE UBIJE! Glumica otkriva da je htela da digne ruku na sebe nakon što je Lečić napastvovao!

Autor: Republika.rs

Zabava

27.03.2021

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest glumice Danijele Štajnfeld već danima potresa javnost, a sada je progovorila i o onoj najmračnijoj strani sa kojom se suočavala nakon što je, kako tvrdi, silovao Branislav Lečić.

RepublikaFoto: Printscreen
Danijela Štajnfeld

Naime, Danijela Štajnfeld je progovorila sa čime se sve suočavala  godinama nakon što je napastovao kolega Branislav Lečić.

U jednom trenu pomišljala je i na to da digne ruku na sebe i počini samoubistvo jer, kako kaže, nije videla svetlo na kraju tunela:

 

 -Živim sa mojim mentalnim stanjem koje je bilo poremećno. Ja sam bila preplašena, plačljiva. Stalno sam padala u panične napade. Mislila sam da će to biti celog života i da to neću moći nikada nikome da kažem, da ja neću moći normalno da radim svoj posao, to mi je zvanje i moja najveća pasija, to me je jako poražavalo. Nisam imala interne, ni eksterne stubove oslonca. Ja nisam htela da se ubijem iz implusa, nego sam mislila da je to nešto najracionalnije što ja to mogu da uradim. Nisam mogla da razumem da postoji bilo kakvo svetlo na kraju tunela – poverila se ona, pa dodala da su joj lekari konstatovali posttraumatski poremećaj, od čega se lečila dve godine.

RepublikaFoto: Miloš Rafailović
Lečić je davao izjavu u policiji gde se zadržao šest sati

- Lečila sam se od posttraumatskog stresnog poremećaja oko dve godine. U to vreme nisam mogla da funkcionišem normalno kao osoba, da se osećam sigurno na puno mesta. Bila sam uglavnom zatvorena, ako bih trebala da idem na audicije i na tom mstu bi bio neko ko bi me podsetio na njega počela bi mi teškoća sa disanjem i onda sam izlazila iz tih soba. To je mučno, kada gledate sebe i svu svoju snagu i samopouzdanje, normalno funkcionisanje ste izgubili. Od toga sam se lečila sa raznim lekarima i institucijama sa psihijatrima i psihoterapeutima. U jednom momentu sam bila u stvari predmet istraživanja posttraumatskog stresa na Kolumbijskom institutu. To jeste dokaz da se zlostavljnje i atak desio, može da se meri funkcionisanje mozga u stvari. Jako lako može da se dijagnostikuje koje su posledice traume. Kad budete zlostavljani ne postoji šansa da nemate posledice traume. To je jedan od najgorih napada koje čovek može da preživi – poručila je glumica u emisiji "Insajder".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nemoj dušo

27.03.2021 21:13

da imaš tako crne misli, nego navrati malo u Srbiju, treba da se prijaviš na poligraf.