VLADA MANDIĆ O VEZI SA CECOM RAŽNATOVIĆ: Poznati zavodnik stavio tačku na priču koja je godinama intrigirala ceo Balkan!

Autor: Republika.rs

Zabava

27.03.2021

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rukometaš Vlada Mandić godinama je važio za velikog plejboja, te se mogao pohvaliti time da je uz sebe uvek imao najlepše devojke. Svojevremeno su svi mediji brujali o tome da je on navodno u vezi sa folk zvezdom Svetlanom Ražnatović Cecom, sada je napokon progovorio o tome.

Foto: youtube.com
Vlada Mandić i Ceca

Vlada Mandić poslednjih godina vodi miran, povučen porodični život sa suprugom Jasminom i njihovom decom. O njegovim zavodničkim sposobnostima, danas su ostale samo priče koje se prepričavaju, a kako i sam kaže, jedno vreme mu je to čak bilo i simpatično.

Ipak, neke stvari je morao da demantuje kao što je i to da je u vezi sa pevačicom Svetlanom Ražnatović Cecom: 

-Da, dosta sam demantovao. Tada sam shvatio da demanti uopšte nisu korisni. Da sam prestao ne bi se pisalo toliko, ovako demantuješ, još više se piše. Kada ćutiš to prođe. Ja sam doduše davao povoda, naravno da jesam, ali bilo je dosta izmišljenih priča. Javnost je više zanimalo sve nego moji sportski uspesi. Kad sam u jednom trenutku shvatio da me ljudi prepoznaju zbog tog epiteta i žute štampe, a ne po tome gde igram, bilo mi je krivo. Bilo mi je zanimljivo da izađem u žutoj štampi, ali me prošla želja, izašao sam iz toga - rekao je Mandić za "Grand online".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading