Voditeljka odlučila da se PRESELI: Nina Radulović PRODALA stan koji je dobila od Lečiča!

Autor:

Zabava

26.03.2021

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Radulović odlučila da se preseli, pa prodala stan od Lečića.

RepublikaFoto: printscreen
Nina Radulović odlučila da se preseli, pa prodala stan od Lečića.

Nina Radulović, voditeljka TV Pink, ovih dana prolazi kroz pravu dramu nakon što je njenog bivšeg supruga Branislava Lečića, glumica Danijela Štajnfeld javno optužila za silovanje!

Naime, Nina već danima ne izlazi iz svog novog doma na Karaburmi u kojem, sa sinom Lavom žovo poslednjih nekoliko meseci. Kako je izvor blizak voditeljki ispričao Radulovićeva je pre neizvesnog vremena prodala stan na Dedinju koji je dobila nakon razvoda od Lečića i preselila se u deo grada u kojem žive njeni roditelji.

Nakon razvoda od Lečića, Nini je pripao luksuzni stan na Dedinju u kojem je donedavno živela sa sinom Lavom. Međutim rešila je da ga proda i preseli se na Karaburmu, kako bi bila što bliža roditeljima koji imaju stan u istom kompleksu kao i ona. Sada, kada se sve ovo izdešavalo sa njenim bivšim suprugom, to se pokazalo kao dobar potez - kaže izvor za Alo i objašnjava da Radulovićeva teško podnosi optužbe koje je na rečun njenog bivšeg supruga iznela Štajnfeldova.

- Potpuno se povukla, nigde ne izlazi, nikome se ne javlja na telefon. Komunicira jedino sa svojim roditeljima i sa nekoliko najbližih prijatelja. Ne želi da se javno oglašava o svemu , izbegava da čita novine i gleda televiziju jer ne želi da se izlaže dodatnom stresu - kaže izvor i dodaje da su joj roditelji najveća podrška.

RepublikaFoto: instagram.com/nina_radulovic_official
Nina Radulović

Majka Gorica joj je oduvek bila najveći oslonac, ali i pomoć kada je reč o odgajanju njenog i Lekinog sina. Majka je i sada bodri i savetuje kako da se nosi sa ovom situacijom. Obema je veoma važno da zaštite Lava i da on što manje bude upućen u ovu priču - kaže izvor za Alo i objašnjava da je Radulovićeva nedavno takođe prošla kroz težak period kada je operisala kičmu.

Ni od toga se nije potpuno oporavila, a sada ju je i ovo stiglo. Operisala je diskus herniju i tri nedelje je bila na bolničkom lečenju. To joj je teško palo, a sada se suočava sa mnogo večim problemima. - završava izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading