(FOTO) PODRŽAO DA GA IZBACE: Biković jasno stavio svima do znanja da ne želi da igra u predstavi sa Lečićem!

Autor:

Zabava

26.03.2021

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biković stavio do znanja da ne želi da igra sa Lečićem!

RepublikaFoto: instagram.com/bikovic
Biković stavio do znanja da ne želi da igra sa Lečićem

Glumac Branislav Lečić je izbačen iz predstave "Kad su cvetale tikve", koja je na repertoaru Beogradskog dramskog pozorišta, pošto su njegove kolege potpisale peticiju u kojoj navode da ne žele da igraju s njim na sceni dok se situacija zbog optužbi da je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld ne reši. Kako mediji saznaju, predlog da ne bude deo podele podržali su svi akteri komada s Milošem Bikovićem na čelu. Peticiju je potpisao i Miodrag Radonjić.

Ovim povodom se sada obratio i Biković.

Foto: instagram.com/bikovic
Objava Miloša Bikovića

- Poštujem pretpostavku nevinosti. Ne učestvujem u lovu na veštice. Ne stavljam se u poziciju sudije. Javnost, a samim tim i ansambl pozorišta je uznemiren. Stoga, u želji da zaštitim predstavu koja se bavi i temom silovanja, podržao sam inicijativu da Branislav Lečić ne bude deo predstave dok se aktuelna situacija zvanično ne razreši - napisao je Biković na svom Instagram profilu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zeljko

26.03.2021 19:55

Ovo je opasno sta se desava. Daleko od toga da sam za neka silovanja i da to odobravam ali isto tako nisam za neki linc javnosti ma ko to bio. Pustiti institucije tuzilastvo policiju da svoj dio odrade te upoznaju javnost. Cudime od Bikovica , Karanoviceve te svih onih koji uzimaju sebi za pravo da sude , utvrdjuju krivicu .

Neđa

27.03.2021 10:37

@Zeljko - Zato što znaju više od nas. Svi oni znaju da je on seksualni predator. Zamislite siluje ženu i kaže: - Ja tebi činim čast za ovo. Njegova visost želi puno dece da ostavi iza sebe.