Ćazim proteran iz Hrvatske!

Autor:

Zabava

21.11.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni biznismen Ćazim Osmani razvio je poslovanje u Poreču, a kako saznajemo, već dva meseca ne boravi u Hrvatskoj jer ima stalne probleme sa biznisom u Lijepoj njihovoj. Ćazim je, navodno, napustio Hrvatsku jer mu mnogi smeštaju provere, inspekcije i prete zatvaranjem lokala koji su u njegovom vlasništvu.

RepublikaFoto: facebook.com/Cazimfelix
BEŽI IZ LIJEPE NJIHOVE: Feliks nema sreće sa Hrvatima

Problemi

Naime, kako izvor blizak albanskom biznismenu navodi, Ćazim se žalio da mu neko stalno namešta situacije koje će da mu upropaste poslove.

- Ćazim je baš razočaran. Ne može da posluje u Hrvatskoj, otišao je zato što ima problem. Prijateljima se žalio da ga stalno kontroliše inspekcija, te umalo da mu zatvore hotel u Poreču. Proveravaju ga više nego druge, a on ne zna zašto je to tako. Baš je neraspoložen, stalno ponavlja: "Ja volim Hrvatsku, stvarno ne znam što mi pakuju inspekcije i smeštaju razne gluposti" - otkriva izvor blizak Osmaniju i nastavlja:

Razmišlja da ugasi sva poslovanja tamo, proda hotel i otvori novi na nekoj drugoj popularnoj lokaciji

- Otišao je pre dva meseca iz Poreča i nije od tada dolazio. Posao mu vode ljudi od poverenja jer on nema snage više da se bavi svim problemima koje ima na dnevnom nivou i inspekcijom koja mu je za vratom. Čak je rekao da razmišlja da ugasi sva poslovanja tamo, proda hotel i otvori na nekoj drugoj popularnoj lokaciji - završava naš sagovornik.

Imovina

Inače, Ćazim u Hrvatskoj poseduje luksuzni hotel "Grand hotel Plaza", a njegov klub "Palaco" ugostio je najveće pevačke zvezde sa ovih prostora. Pored brojne imovine, Ćazim ima i luksuznu jahtu "Megalodon", na kojoj provodi dane i mesece, a neretko poznate dame zaplove sa njim.

 

 

Podsećanja radi, Osmani je javnosti poznat kao kontroverzni biznismen, koji je više puta etiketiran kao narko-diler. Sa samo 19 godina doputovao je u Hamburg i tamo ostvario srpski san - stekao prvi milion. Na pitanje kako mu je to uspelo, odgovarao je:

- Od ruleta i marljivog rada.

Zbog toga je dobio nadimak Feliks (Srećković).

 

 

Za nekoliko decenija, od gastarbajtera postao je najbogatiji čovek Hamburga, a njegovo bogatstvo procenjuje se na 400 miliona evra! Domaćim medijima interesantan je i danas, posebno zbog veza s poznatim cicama, ali i mnogih hapšenja koja svoj epilog na sudu nikad nisu dobila. Krajem devedesetih, on i njegova braća Burim i Baškim Osmani našli su se pod pritiskom nemačke policije i medija, pa su posle 2000. godine svoje poslove preselili u Hrvatsku. Dobili su i hrvatsko državljanstvo, a mediji su objavili da je, navodno, za Ćazima Osmanija i njegovu braću intervenisao lično tadašnji predsednik Hrvatske Stjepan Mesić.

Bio je u pritvoru zbog prebijanja njegove tadašnje devojke Mande Popović u hotelu "Zira". Uvek u društvu poznatih, smuvao je mnogo poznatih cica, a i te kako živi na visokoj nozi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading