OTKRIVENO GDE JE DANIJELA DOK LEČIĆ DAJE IZJAVU: Glumičina majka POTVRDILA SAZNANJA GDE JOJ JE ĆERKA!

Autor:

Zabava

26.03.2021

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Štajnfeld prošle nedelje doputovala je u Srbiju kako bi dala iskaz u Višem javnom tužilaštvu o silovanju koje je izvšeno nad njom 7. maja 2012. godine i o kom je govorila u dokumentarcu "Zaceli me".

RepublikaFoto: youtube.com/Insajder Video
Dobija podršku, ali trpi i pritisak... Danijela Štajnfeld

Ona je optužila Branislava Lečića za silovanje, a glumac je trenutno u policiji gde daje iskaz o navodima Štajnfeldove. 

Za to vreme , glumica više ne boravi u Srbiji koju je napustila nakon što je dala iskaz. Ona se, naime odmah vratila u Ameriku gde godinama radi i živi, a tamo će sačekati i početak suđenja. 

- Danijela ne želi da boravi u Beogradu. Psihički je iscrpljena, a posebno nakon svega što se u medijima pisalo. Mnogo joj znači podrška kolega, posebno onih sa kojima je radila i koji su bili uz nju sve vreme. Cilj joj je da ide do kraja i na sudu dokaže istinu, a isto tako je svesna da će jednog dana morati da dođe u Beograd kada krenu ročišta. Do tada želi da bude mirna i bezbedna u mestu gde godinama živi i radi - kaže izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/Hold Me Right Film
Vratila se u Ameriku... Danijela

Glumičina majka Marija potvrdila je ove navode.

- Tačno je da je Danijela u Americi i da se neće vraćati. Izvinite, ali zaista ne bih ništa komentarisala. Zovite nju - kratko je rekla Danijelina majka.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Glumičina majka potvrdila gde joj je ćerka... Marija Štajnfeld

Podsetimo, Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu "Zaceli me" izjavila da je silovana, dok je javnost u ponedeljak saznala da za to optužuje Branislava Lečića. Nakon ovog događaja Danijela je rešila da se preseli u Ameriku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading