(FOTO) OŽENJENI POZNATI PEVAČ NAPRAVIO DETE RIJALITI UČESNICI, NJEGOVA ŽENA SVE ZNALA? Isplivali detalji afere koja je uzdrmala Srbiju!

Autor:

Zabava

26.03.2021

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač napravio dete učesnici rijalitija, ali ga nije priznao!

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Darija kojoj je navodno Jovan Perišić napravio dete!

Naime, Darija koja je pre par godina bila učesnica "Parova" otkrila je šokantnu tajnu da je sa 16 godina rodila bebu, te da je otac njenog deteta poznati pevač koji ga nikada nije priznao. Jovan joj sve vreme pomaže, a navodno je u čitavu situaciju upućena i njegova supruga, koja je zatvorila oči i "progutala sve".

I dok je otkrivala najsitnije detalje, kako su se upoznali na njegovom nastupu, te kako izgleda njegova briga o detetu, da je njena porodica upućena u sve i da je podržava, kao i da je njegova žena bila upućena u sve ovo, ona ipak ni pored toga nije želela da otkrije ime pevača.

Međutim, Miljana Kulić koja je tada bila učesnica Parova, tvrdila je da je reč o pevaču Jovanu Perišiću!

- Svi znaju da je otac tvog deteta Jovan Perišić! - rekla je Miljana tokom jedne svađe.

Jovan Perišić se nakon toga i oglasio tvrdivši da je sve ovo apsolutna glupost, te da on nije čovek koji pravi skandale.

- To su gluposti! Ja ne znam kome smetam, da li ljudima smeta što radim i gledam svoja posla? Ne znam u čemu je problem! Napravili su mi haos u porodici, meni lično, mnogo sam ljut! - kaže Jovan.

- Nikada u životu nisam pravio skandale, svi koji me znaju, manje ili više, znaju da je meni porodica svetinja, da ja nikada ne bih napravio nešto što bi moju porodicu povredilo ili bacilo ljagu na njih. Posle toliko godina koliko se bavim ovim poslom, nikada nijednu mrlju nisam imao, ja nisam neko ko je sklon skandalima, i onda me kao grom iz vedra neba ovo zadesi. Tu devojku nikada video nisam, da sam joj bar nekada rekao dobar dan na ulici. Kažu da ima slika na kojima smo ona i ja. Vrlo jasno se vidi da su slike sa mog nastupa, na jednoj čak držim mikrofon na ustima - žestoko je tada odbrusio Perišić za Star.

Međutim slika sa njenog fejsbuka je dosta toga otkrila, na njoj su njih dvoje vidno raspoloženi u izlasku bez mikrofona na ustima kako je on spomenuo, a osmesi sve govore, te je njegova izjava da devojku nikada nije upoznao, pala u vodu. Po tvrdnjama brojnih izvora bliskih Dariji, dete je pljunuto tata. 

Rijaliti učesnica je do poslednjeg momenta tvrdila da je pevač otac njenog deteta, mada nijednom nije zvanično potvrdila o kome je reč, ostali su navodi da je to Jovan Perišić, koji se u to vreme često oglašavao povodom ovog slučaja, a zašto bi inače ako nije imao nikakve veze sa istim.

Foto: facebook.com/printscr

U nastavku pogledajte kako Darija danas izgleda, ona se u potpunosti povukla iz javnosti i rijalitija i posvetila odgajanju deteta:

Foto: facebook.com/printscreen
Foto: facebook.com/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading