POSLE 17 GODINA OTKRIVENO KAKO IZGLEDA UGOVOR ZA "ZVEZDE GRANDA": Saša Popović progovorio o uslovima!

Autor:

Zabava

25.03.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović konačno je otkrio detalje ugovora koji pevači potpisuju sa Grandom.

RepublikaFoto: JUTRO/printscreen
Otkrio je kakav se ugovor potpisuje sa Grandom...

Nakon skandala u koji su bile upletene Jelena Karleuša, Vanja Knežević i Marija Šerifović, javnosti se obratio i Saša Popović, objašnjavajući posledice svega ovoga, ali je i prvi put podelio javno informaciju  kakav ugovor se potpisuje sa Grandom.

-Trideset šest takmičara će pred kraj potpisati ugovor sa "Grand" produkcijom. Svaki ugovor koji je bio od 2004. godine glasi ovako: devet godina je rok trajanja ugovora, novac se prve godine deli 50:50, a ostalih godina se deli 70 odsto za pevača, a 30 odsto za "Grand". Ugovor aktiviram samo onda kada vidimo da neko od kandidata zaista napreduje i kada vidimo da od nekoga možemo da napravimo zvezdu i da mu podignemo cenu. Mi zadržimo 14-16 takmičara u finalu, sa dvoje-troje radimo i dižemo im cenu. To su svi ovi takmičari koji su u međuvremenu kupili i stanove i kola i lepo žive. Ostali kandidati koji su potpisali ugovor su slobodni, ne moraju da rade u "Grandu" ali devet godina imaju uvek reklamu u "Grandu", imaju najavu za nastupe, imaju emisije, iako "Grand" od njih nema ništa- objasnio je Popović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading