ODUZELI SU MI OBA AUTOMOBILA BEZ RAZLOGA: Baka Prase optužen za organizovani kriminal

Autor:

Zabava

25.03.2021

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Ilić, poznatiji Baka Prase, pre mesec dana ostao je bez luksuznih autombila marke "Porše" i "Lambordžini".

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Objasnio je zašto su mu oduzeli kola...

Baka Prase posedovao je dva luksuzna automobila do pre otprilike mesec dana, međutim ti automobili su mu oduzeti zbog sumnje da je vođa nekog organizovanog kriminala, zbog činjenice da su automobili registrovani u inostranstvu, da su bez prisustva vlasnika i da ga je vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji.

Protiv njega je sada pokrenuta odgovarajuća prekršajna prijava, a automobili su zadržani dok policija ne shvati šta se dešava. Za to vreme Baka Prase je rešio da odgovori na pitanja fanova putem svog Youtube kanala, objašnjavajući šta se tu ustvari dogodilo.

- Optužuju me za organizovani kriminal, ja nisam sposoban za to, ne mogu da se organiziram da ustanem ujutro i izvedeme kera, on mi se pop*** u krevet, nemoj da me za*ebavate – kaže Bogdan.

Takođe kaže da smatra da nije zaslužio takav tretman jer ništa nije uradio pogrešno:

- Moja vozila se vozila su uzeta preko lizinga koji otplaćujem u Nemačkoj, a vode se kao rent a car da bi mogao da ih voziš, u trenutku kada su me zaustavili momentalno nisam imao ugovor kod sebe, to je bio razlog da mi oduzmu automobil, ali i ne da ga zadrže. Mogao sam doći sa advokatom i sve mirnim putem da rešimo, ali nisu mi poznati razlozi zašto se to nije moglo realizovati.

Kako je objasnio, sve se ovo dogodilo jer je nepropisnoparkirao.

- Za to sam trebao dobiti kaznu, a ne da mi oduzimaju automobile, očigledno nekima smeta što sam mlad i mnogo zarađujem – zaključio je jutjuber.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goran

25.03.2021 19:17

Bahatio se, bahatio, pa se napatio.

Stojan

25.03.2021 22:37

@Goran - Mnogo si se kurcio! I treba,sad neka ih prodaju na licitaciji!