OBRT U SLUČAJU DISKVALIFIKOVANE TAKMIČARKE U "ZVEZDAMA GRANDA": Vanja Knežević ipak u emisiji!

Autor:

Zabava

25.03.2021

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Knežević, diskvalifikovana takmičarka u "Zvezdama Granda" čije je izbacivanje tražila Jelena Karleuša sada je ponovo u foklusu ove emisije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Grand je ipak nije otpisao... Vanja Knežević

Iako je produkcija donela odluku o Vanjinoj diskvalifikaciji, oni je ipak u potpunosti nisu izbacili iz svojih sadržaja na "Jutjub" kanalu.  U snimku cele emisije koji je sada objavljen na ovom kanalu, Vanjino izvođenje nije isečeno te je jasno da je produkcija odlučila da iskoristi deo gde se Jelena Karleuša obračunava sa mladom takmičarkom jer je ovo, očigledno bio, najgledaniji trenutak ovog izdanja.

U toku današnjeg dana je na zvaničnom "Jutjub" kanalu "Zvezda Granda" objavljen video zapis poslednjeg nastupa Kneževićeve, što je mladoj pevačici svakako velika reklama jer je reč o nalogu koji prati preko milion korisnika.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Mlada pevačica uzburkala je javnost... Vanja
Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Karleuša je tražila Vanjinu diskvalifikaciju...

Osim toga, sada svako može da pogleda u celosti i komentare žirija i sam donese sud o celoj ovoj situaciji, koja je podelila domaću javnost.

Podsetimo, ona je optužila žiri ovog TV formata za psihičko zlostavljanje nakon što je objavljena vest o njenoj diskvalifikaciji iz daljeg takmičenja zbog objava na Instagramu koje se kose sa pravilima ovog šoua.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ceca

25.03.2021 10:31

jelena sramota za zvezde granda vise i ne gledamo zvezde granda marija je najbolja popvicu stidi se sramota da vredja devijku od 18 godina jelena nije zvezda najbolja je ceca sramota da devojku da na sud sto se nije pojavila kad je cecu dala na sud

ceca

25.03.2021 11:15

zvezde granda su sramot zasto se plase jelene marija je prava zvezda i ceca sramota da je jelena tako prosta ona za mene nije zvezda niti ce biti samo se skida i nema ukusa