(FOTO GALERIJA) PLEJBOJ ESTRADA: Ove pevačice su se obnažile pred kamerama i pre ERE STARLETA!

Autor: Republika.rs

Zabava

24.03.2021

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih godina gotovo je postalo normalno da svako malo vidimo neku od dama sa estrade u veoma provokativnim i obnaženim izdanjima, te je granica u ovom slučaju znatno pomerena. Ipak, u periodu kada je to bilo tabu tema, pojedine lepotice sa domaće javne scene su se okuražile i skinule pred kamerama.

RepublikaFoto: youtube/instagram
Toples pevačice

Pevačice poput Vesne Zmijanac, Goce Tržan, Mie Borisavljević ponosno su pokazale svoje telo i izavale veliku pažnju ovim potezom.

 

RepublikaFoto: youtube/instagram
Vesna Zmijanac

VESNA ZMIJANAC

Još sada davne  1994. Vesna se pojavila u jako zavodljivom izdanju u spotu za pesmu 'Idemo na more' koju je tada otpevala sa Rambom Amadeusom. Vesni inače "skidanje" pred kamerama nikada nije bio problem te  se i kasnijih godina fotografisala bez donjeg veša i privukla podjednako veliku pažnju javnosti kao i kada je bila na početku karijere.

Foto: youtube/instagram
Goca Tržan

GOCA TRŽAN

Goca Tržan svojevremeno je odlučila da stane pred objektiv aparata  za potrebe magazina "Plejboj" i pokaže nago telo. Kako je otkrila tada, shvatila je da to ne smatra nekim velikim grehom, već da je to deo umetnosti koja se prikazuje na taj način. Ona je to uradila 2014. godine.

RepublikaFoto: youtube

MIA BORISAVLJEVIĆ

Mia Borisavljević od samog početka na estradnoj sceni privlačila je pažnju atraktivnim izgledom kojim se može i danas pohvaliti. Njeni fanovi imali su prilike da u potpunosti uživaju u njenoj figuri kada se u spotu za numeru "Kako da ne" pojavila gola dok šeta auto-putem. Nedavno je govorila na ovu temu i objasnila da je zaista bilo potrebno puno hrabrosti za ovakav potez, posebno da priremi i svoju okolinu na kadrove koji su veoma provokativni.

MARTINA VRBOS

Pevačica koju je šira javnost upoznala tokom njenog učešča u takmičarskom program “Survivor” Martina Vrbos završila je zbog toga na naslovnici "Plejboja". Danas je udata za dugogodišnjeg dečka, a ona je bila među poslednjim cicama koje su se fotografisale za ovaj magazine, bar kada je reč o srpskom izdanju.

RepublikaFoto: instagtram.com/printscreen
Nada Topčagić i Suzana Mančić

SUZANA MANČIĆ

Voditeljka, pisac, Loto devojka, pevačica, glumica Suzana Mančić oduvek je plenila svojom lepotom i seksepilom. Ona se svojevremeno fotografisala naga za  naslovnicu "Plejboja", a nedavno su isplivale i njene fotografije s početka karijera na kojima je takođe u toples izdanju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading