OTKRIVENO KO JE SUPRUG LENE KOVAČEVIĆ: Pevačica priznala zbog čega se njen muž ne pojavljuje u javnosti!

Autor:

Zabava

23.03.2021

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lena Kovačević veoma rado se eksponira u javnosti, ali samo kako bi promovisala svoju muziku, dok privatni život i supruga vešto krije od medija.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Lena Kovačević

Lena ipak nije mogla da izbegne da se otkrije ko je njen suprug, a sad se saznalo da je reč o Veljku Brčinu. 

Pevačica Lena Kovačević izjavila je da joj nije čudno što se njen suprugom ne voli prikazivati u javnosti, uzimajući u obzir da i njeni najbliži izbegavaju javno eksponiranje.

RepublikaFoto: instagram.com/lenakovacevic
Lena Kovačević

Moj otac, iako se bavi čime se bavi, nikad nije bio veliki ljubitelj crvenog tepiha, premijere, koktela... Imam rođenog brata. Mnogo ljudi ne zna da imam brata, a mnogo sam ponosna i mnogo ga volim.... Nikad ga ništa vezano za ovo čime se ja bavim nije zanimalo, tako da sam okružena muškarcima koji uopšte nisu da se slikaju i sve to... Tako da, kad sam srela supruga, meni je to potpuno bilo prirodno. Nikad ga nisam ni forsirala. Ima mesta gde ja nastupam, pa on dođe, ali on je nastavak te moje muške loze koja je skromna- objasnila je s osmehom jednom prilikom.

Podsetimo, Lena je u bračnoj zajednici sa Veljkom punih devet godina, a od tada su retko viđeni zajedno u javnosti.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading