POTRESNA PRIČA IVANA MILINKOVIĆA KOJU JE SKRIVAO DUGO: Razdvojili ga od žene koju je najviše voleo, udali je nasilno za drugoga, A OVO JE RAZLOG!

Autor:

Zabava

23.03.2021

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevača razdvojili od ljubavi njegovog života!

RepublikaFoto: Ivan Radosavljevic Shume
Ivana Milinkovića razdvojili od žene njegovog života!

Pevač Ivan Milinković karijeru je gradio isključivo na talentu i dobrim pesmama, a svoj privatni život držao je daleko od očiju javnosti.

Ipak, on je sada otkrio detalje iz svog života o kojima se do sada ništa nije znalo. Naime, majka njegove nekadašnje devojke nije se slagala sa ćerkinim izborom, te ju je udala za drugog.

“Najjače ljubavne pesme uvek su bile one koje su govorile o patnji zbog neuzvraćene ili zabranjene ljubavi! Imao sam pre mnogo godina situaciju, koju opisuje stih pesme: ‘Za drugog te majka udala’! Majka moje tadašnje devojke je rekla: ,’Ćero, mani se ti muzičara i estrade, takvi nikad nisu kod kuće. Gledaj neko sretnije rešenje, nekog inženjera koji je na poslu od 7 do 15h!’. Tako je i bilo, majka je udala za drugog”, rekao je on za medije, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading