TUŽAN DETALJ U ŽIVOTU TANJE SAVIĆ: Pevačica nije dobila STARATELJSTVO NAD SINOVIMA!

Autor:

Zabava

23.03.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić govorila je o detaljima sudske presude kojom je odlučeno da se njena deca vrate u Srbiju, međutim starateljstvo nad sinovima i dalje je ostalo nerešeno.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja Savić

Tanja Savić zadovoljna je zbog presude po kojoj se njeni sinovi vraćaju u Srbiju, međutim otkrila je da se na konačno rešenje starateljstva još uvek čeka.

Pevačica Tanja Savić otkrila je da je sudska presuda donesena, ali i da još uvek nema starateljstvo nad njenim sinovima.

- Zvanično sam dobila presudu da vratim decu. Nemam i dalje starateljstvo nad decom, to nije rešeno, moraćemo da se borimo iz Srbije za to. Presuda je samo donela tu odluku da deca treba da se vrate u Srbiju jer sam ja svim papirima dokazala da su deca živela ovde, da su imali boravak, da su se ovde školovala, da smo ovde više vremena provodila nego u Australiji - ispričala je Tanja za extrafm.hr.

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
o sinovima... Tanja

Istakla je kako se deca osećaju posle svega, ali i da je najsrećnija majka trenutno, te otkrila kada će da zagrli svoje sinove.

- Čula sam se sa decom, zbunjeni su, bili su bez mene godinu dana, a sad znaju da će biti bez tate. To je prekretnica u našim životima koja je teška. Ne znam šta da pomislim. Jako mi je žao zbog sebičluka jednog roditelja, a to u ovom slučaju nisam ja. Ostvarila mi se velika želja za moj rođendan i ne postoji srećnija mama od mene. Još uvek nemam mogućnost da zagrlim decu, biće to uskoro - dodala je Savićeva.

Podsetimo, muž Tanje Savić Dušan Jovančević odveo je decu u Australiju početkom marta prošle godine, bez pevačicine dozvole, a presuda u korist Tanje Savić izrečena je tek godinu dana kasnije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading