(FOTO) Branislav Lečić se oglasio PORUKOM POSLE SNIMKA: Društvene mreže se usijale!

Autor:

Zabava

22.03.2021

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić se oglasio kratkom porukom.

RepublikaFoto: ST/Đorđe Kojadinović
Branislav Lečić se oglasio kratkom porukom

Nakon što je mlada glumica Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića za silovanje, glumac se oglasio hitnim saopštenjem, a sada i porukom na društvenim mrežama. 

Tačnije, Lečić se oglasio na Fejsbuku rečima: "Ljudi, samo polako", i to nedugo nakon što se u medijima pojavio snimak razgovora na kojem su navodno glumac i glumica.

Foto: facebook/Branislav Lečić
Objava Branislava Lečića

Posle Lečićeve objave, počeli su da se nižu komentari u kojima glumca masovno podržavaju navodeći kako "ne veruju u ove optužbe".

"Toliko si bio zgodan da je zaista nebulozno da si bio silovatelj... Jednostavno, ne verujem.", "Leka, jedan od najboljih frajera bivše Juge da siluje...ma, dajte, jeftin cirkus za nečiji interes...", "Kad zasmetaš, svašta može da se desi. Ja bih poverovao da ti prijaviš, jer te napadaju i mlađe i starije, a u ovo ne da ne verujem, nego...", "Izdržite, gospodine Lečiću.", "Podrška jednom od naših najboljih glumaca!", "Znam te, Brano, kada si kod kuma pošteno zarađivao u Nemanjinoj ulici u Šapcu popravljajući automobile. Podrška." - samo su neki od komentara ispod objave Branislava Lečića.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld iznela je Višem javnom tužilaštvu tvrdnje da je glumac Branislav Lečić misteriozni "moćnik iz filmske industrije" koji ju je silovao, posle čega je glumac izdao hitno saopštenje navodeći da je u pitanju "najgnusnija laž" koja ga diskredituje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading