ISPLIVALE JEZIVE PRETNJE BRANISLAVA LEČIĆA DANIJELI NAKON SNIMLJENOG DOKUMENTARCA: Porodica će ti stradati ako ne budeš držala jezik za zubima!

Autor:

Zabava

22.03.2021

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivale jezive pretnje Danijeli!

RepublikaFoto: ST/Đorđe Kojadinović
Branislav Lečić slao jezive pretnje!

Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.

- Bez dokaza da je ona to zaista rekla, ne želim da komentarišem - rekao je on za "Alo!".

Glumica Danijela Štajnfeld, koja je izazvala pravu buru u domaćoj javnosti kada je otkrila da ju je na početku karijere silovao filmski moćnik iz Srbije, tada je od svog silovatelja dobijala strahovite pretnje da će učiniti isto kao i pre deset godina, ukoliko javnosti otkrije njegovo ime, saznaje „Alo!“.

Naime, lepa Mariola iz „Ivkove slave“, ni slutila nije da će njen dokumentarac „Zaceli me“ koji je nedavno predstavila na „Sarajevo film festivalu“ izazvati toliku pompu, te da će se na noge podići i tužilaštvo i policija, ali i da će se javiti onaj kojeg je opisala u svom prvom dokumentarnom filmu, a čije ime nije želela da otkriva. Sada je, očigledno svestan da će Danijela, ukoliko ode u policiju i bude saslušana, morati da to učini, rešio da joj stavi do znanja da to ne radi. Jer neće dobro proći.

- Moćnik iz filmske industrije o kojem je film i napravljen pokušavao je da stupi u kontakt s njom kada je saznao da je ona snimila dokumentarac u kojem govori da je silovana. Na sve načine je pokušavao da dođe do njenog broja telefona, sve dok na kraju nije uspeo da ga nađe. Tada je krenuo pravi pakao za Danijelu - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak glumici.

Kako nam je rekao, ona je u prvi mah počela da se trese, od šoka dugo nije mogla da dođe sebi, a onda je počela da plače.

- Samo je ponavljala da nije prevazišla strah koji oseća zbog svega što joj se dogodilo pre deset godina, iako je mislila da jeste - rekao je za „Alo!“ Danijelin prijatelj i dodao:

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/Printscreen

Slao joj je jezive poruke. Na primer: „Da li si svesna da svoju porodicu izlažeš opasnosti? Ne razmišljaš šta bi im se moglo desiti? Ti ćeš se vratiti u Ameriku, a oni?“ Ipak, najgora je ona u kojoj joj opet preti silovanjem - kaže on i otkriva sadržaj jedne od poruka.

- Ako samo zucneš i nekom otkriješ moje ime, proći ćeš gore nego tada. Moje silovanje nisi shvatila kao čast i privilegiju, već kao traumu. E pa doživećeš je još jednom ne budeš li jezik držala za zubima! - napisao joj je navodno silovatelj, kako nam je ispričao izvor.

Danijela je prema rečima njenog prijatelja dugo razmišljala šta da radi s pretnjama, da li da ode u policiju i sve ispriča, a onda se setila svih jezivih poruka koje joj je slao i obećanja da će ispuniti svoje pretnje ukoliko to uradi, pa je odustala.

U dogovoru sa porodicom odlučila je da zasad ćuti, bar još neko vreme. Napustili su rodno selo i odveli je u Novi Sad.

- Nisu u Ruskom Krsturu već danima. Kuća je zaključana, roletne spuštene, sve je napušteno. Ne znam kada će se vratiti i kakvi će biti Danijelini dalji koraci - rekao je za „Alo!“ glumičin prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
lesa

22.03.2021 17:28

Bruka , moze deda da joj bude. Kompleksas. ali dzabe nece odgovarati

Vojo

22.03.2021 19:47

Još i preti ubistvima.

Karlo del ponte

23.03.2021 11:41

Hahaahaaaa, da nije leka imao velju nevolju kao čistača problema pa je bio tako samouveren ......

PL519

23.03.2021 15:34

Ova mala nije nimalo naivna ,u pravom trenutku prava meta.cilj opravdava sredstva.