PREZIREM NASILJE, A NAROČITO PREMA ŽENAMA: Lečić osuđivao Miku, a sada se i sam suočava sa OPTUŽBAMA!

Autor:

Zabava

22.03.2021

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić, prema navodima medija, osoba je koju je glumica Daniejela Štajnfeld navela kao svog silovatelja pred beogradskim Višim javnim tužilaštvom.

Foto: ST/N. MANDIĆ, Tanjug/TARA RADOVANOVIC
Optuživao Miku, a sada on optužen... Aleksić i Lečić

Glumac se sada oglasio i naveo da bez dokaza da je reč o njemu, neće komentarisati. A upravo je on nedavno slučaj u kom je veliki broj devojaka predvođen Milenom Radulović, optužio Miku Aleksića i osudio njegoe postupke.

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Glumica dala izjavu u Višem tužilaštvu... Danijela Štajnfeld

Lečić se tada oglasio i preko društvenih mreža:

- Potpuno me šokorala priča moje mlade koleginice Milene Radulović, čije roditelje jako dobro znam. Moj sin Ivan i ćerka Ana bili godinu dana u školi Mike Aleksića, dok su bili mali. Samoinicijativno su odustali jer su mi rekli da se mnogo dere na njih! I Miku znam sa fakulteta. Ostao sam bez reči. Svako nasilje osuđujem i prezirem, a naročito prema ženama, o deci i da ne govorim. To ostavlja trajne posledice na život žrtve nasilja i drasticno menja pogled na svet! Silovanje je poniženje tela, duha, ličnosti i slobodne volje svakog od nas! Hrabre žene imate moju podršku. Borba je jedini odgovor, napisao Lečić.

Foto: printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Živojin

22.03.2021 19:49

Kolege, vlasnici škola za glumice.

Vojvoda

23.03.2021 15:37

Unapred spremao odbranu.