Šokantna ispovest Šabanove udovice: Goca otkrila ŠTA JE TREBALO da se desi pevaču PRED SMRT!

Autor:

Zabava

21.03.2021

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Šaulić otkrila šta je trebalo da se desi Šabanu pred smrt.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, ST/N. MANDIĆ
Goca Šaulić otkrila šta je trebalo da se desi Šabanu pred smrt

Dve godine nakon tragične smrti Šabana Šaulića po oglasila se njegova udovica Gordana Šaulić. Ona se između ostalog prisetila i dalekog 17. januara 1993. godine Šaban imao nesreću u Beču kada je jedva ostao živ, a činjenica da je nastradao nakon više od dve decenije 17. u mesecu ledi krv u žilama.

- Te godine kada se desila tragedija, februar je bio jako topao, a tog kobnog 17. januara kada je nastradao, nebo se otvorilo. Šaban je inače daleke 1993. godine 17. januara preživeo napad u Beču. Od tada svake godine gde god sam se našla svakog 17. palila sam sveću za zdravlje. Gde god da sam se zatekla, da li je to Evropa, Amerika, ma bilo gde, samo je bilo bitno da zapalim sveću za zdravlje u crkvi. Čak i 17. novembra u Londonu jedva sam našla otvorenu crkvu, to je bio neki moj ritual koji nisam preskakala. Tada je izašla i lažna vest da je nastradao, i to baš 17. Stalno su ga pratile te neke dezinformacije da je nastradao u saobraćajnim nesrećama. On je tada u novembru morao da se oglasi i da demnatuje, rekao je da je sve u redu i da će biti koncert u Londonu. To su objavljivali neki zli ljudi, ali nas je u porodici taj 17. obeležio za ceo život - ispričala je Goca kroz suze.

RepublikaFoto: prntscreen/Objektiv
Gordana Šaulić

Sa druge strane, Gordana je objasnila i da je neposredno pred tragediju 17. februara 2019. Šaban doneo odluku da se povuče i smanji posao kako bi se odmarao i uživao sa porodicom i unucima. Plan je bio da nastupa samo na koncertima u velikim dvoranama. Želeo je da nadoknadi ženi i deci sve što su propustili zbog obima posla i putovanja na kojima je celog života bio na tezgama. Ona je objasnila i da ga je ranije navodila i predlagala mu da smanji obim posla jer je uvidela da je umoran od svega, ali je on odmahivao rukom uz obrazloženje da je muzika njegov život i da bez pesme i publike ne može da zamisli svoj život. A onda se sa suzama u očima prisetila kobnog jutra kada je Šaban krenuo na put u Nemačku sa kojeg se, nažalost, nikada nije vratio.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Šaban Šaulić

Naime, kako je objasnila, za sve godine koliko su proveli zajedno, Šaban se nikada nije vratio čak i kada bi nešto zaboravio da ponese, a tada se vratio iz čista mira i bez ikakvog razloga. Sreli su se na kapiji porodične kuće i tom prilikom je zagrlio i poljubio, kao da je osećao da im je to poslednji susret, pa je imao potrebu da se oprosti. Od tada Goca kaže kroz suze da živi u vakuumu i da ne može da izbriše iz sećanja poslednji susret s mužem. Kako je objasnila, vreme ne leči tugu.

- Jako su mi teški dani, noći su predugačke. Svaki dan je sve teži i te godine su mi sve teže, a verovatno će mi i biti sve teže i teže. U mom slučaju život je zastao kada se to desilo. A trebalo je da se posvetimo jedno drugom i da nadoknadimo sve propušteno. Moj ceo život je bio Šaban, 44 godine sam provela s njim, rasli smo zajedno, starili, sazrevali… I onda sam odjedanput u vakumu, a neki povratak, ne znam kakav bi to povratak mogao da bude kada sam ja celog života živela njegov život -  zaključila je Gordana za Skandal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading