ISPLIVALA FRAPANTNA TAJNA O ŠABANU ŠAULIĆU: Brena i Saša su se žestoko ogrešili o pokojnu legendu narodne muzike!

Autor:

Zabava

21.03.2021

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena i Saša Popović su se ogrešili o Šabana!

RepublikaFoto: printscreen/facebook
Brena i Saša se ogrešili o Šabana!

Pevač i kompozitor Hasan Dudić, brat pokojnog pevača Šabana Šaulića, razočaran je kolegama koji su zaboravili na muzičku legendu. Nekolicina pevača bila je na pomenu povodom dve godine od smrti, a neki mu ni na sahranu nisu došli.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Hasan Dudić

– Ja svake nedelje idem na Šabanov grobe. Neki dođu samo da bi se slikali, ja sam mog brata voleo i voleću ga dok sam živ. To je bio najbolji čovek na svetu, pola mene je otišlo sa njim. Iskreno u zadnje vreme nisam video nikog na njegovom grobu, ovi moji prijatelji portiri kažu da dođe porodica, Ilda, Sanela, Goca, ali kolege ne. On je svima pomogao koliko god da je mogao, rajsko biće, ali to niko ne pamti. On je oplemenio našu muziku. Mnoge pevače je Šaban stvorio, Jašara Ahmedovskog je pokupio iz kafane u Sarajevu i poveo ga sa sobom i napravio zvezdu od njega, Zorana Kalezića, Zoricu Brunclik, Ljubu Aličića. Eto Ljuba mu ni na sahrani nije bio, to su primitivci, ne može pita od g*vneta da bude – kaže Hasan i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Lea Brena

 Mene su stalno pokušavali sa mojim bratom da zavade. Svi su uživali sa njim, slikali se, gostili, dolazili na slavu kod njega, ali su zli i loši, odmah su ga zaboravili. Zato nam se sve ovo i događa jer smo zli. Sećam se jednom prilikom kad smo bili kod Šabana pre sedam godina, bili su Lukas, Pejović, Brena i Boba. Brena se kao iznenadila kada je čula da sam ja Šabanov brat, iako to i ptice na grani znaju, ne znam šta je time htela da kaže. Ni Saša i Brena mu na grob nisu došli, a na svakom slavlju su bili tu- zaključuje pevač za SVET.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tof

21.03.2021 19:48

Treba te tuziti!!!.Pises o Sabanu a nepises o nasim herojima sa Kosara i Pastrika Kako zive i kako prezivljavaju u vreme kovida.Dosta vise o Sabanu,sta je on zaduzio Srpski narod???.Sram te bilo.Pisi o crkvi,Kosovu....Srbija je odavno progledala .