(FOTO) OSTAVILA GA ŽENA ZBOG PEVAČA: Bivši ZADRUGAR promenio život iz korena, a tek izgled!

Autor: Republika.rs

Zabava

19.03.2021

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učešćem u "Zadruzi" još jedan pevač ostao je bez bračne sreće i razlog tome je kao i kod drugih, kao po šablonu, bila prevara. Međutim,prevaru nije učinio zadrugar već njegova supruga, pevačica Dragana Rakčević.

Foto: instagram.com/mirko.gavric
Mirko Gavrić

Pevač Mirko Gavrić bio je učesnik druge sezone rijalitija "Zadruga" i ovo njegovo učešće bilo je fatalno po njega. Od toga kako je maltene pred nervnim slomovima bio svakodnedno, do toga da je ostao bez supruge.

On je tokom boravka u "Beloj kući" sumnjao da mu je brak u krizi i želeo je pošto poto da napusti rijaliti, a svađe sa ostalim učesnicima dodatno su mu otežavale boravak, te je nasilno pokušavao da izađe, lupao vratima i potpisao ugovor da je svestan svih posledica.

Ipak, na kraju se ispostavilo da je bio u pravu što je sumnjao u ljubav koja ga čega napolju. Po dolasku u realnost, podne je papire za razvod braka:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mirko u Zadruzi

-Sve vezano za to je počelo pre mog ulaska u ''Zadrugu 2'. Saznao sam to kad sam izašao i shvatio sam da postoje promene neke. Od nje sam zahtevao da bude pametna dok sam ja ovde. Dobio sam čudan odgovor, tad mi on nije bio jasan. Rekla mi je: 'Šta god da se dogodi, ja ću da te čekam'. Ja sam neko ko je iskren u svakom odnosu. Dete sam koje je odraslo bez oca i znam da ne bih voleo da uđem u brak znajući da će da se završi kao moj. Saznao sam da ima nekog. Tražio sam način kako da izađem odavde, pokušavao sam da sakrijem ono što znam. Nisam mogao da znam da li je to istina. Znate svi kako sam izašao. Neke stvari nisam sebi smeo da priznam. Ona je sve manje imala vremena za mene. Pričalo se o inostranoj turneji sa tim dotičnim pevačem. Počeli smo da spavamo odvojeno. Dešava se 14. mart ove godine, taj dan smatram najtežim trenutkom mog života. Došla je, probudila me je, plakali smo dok smo pričali. Počeo sam da verujem da se odnos menja. Rekla je da želi sa mnom da priča. Rekla mi je da ne želi da se svađamo. Rekla mi je da nikada nije bila srećna i da me ne voli i da hoće razvod. Nije mi bilo jasno, osetio sam se u tom trenutku kao utabana cigareta. Ujutru je otišla na put, a rekla mi je da hoće da iseli stvari iz stana. Jedna osoba, neću njeno ime da spominjem... Dragana je rekla svašta jednoj osobi, a te stvari mogle samo da budu jasne njoj i meni - rekao je Gavrić medijima nakon okončanja braka.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/miracoofficial
Mirko i Dragana razveli su se nakon rijalitija

Ipak, on nije poklekao posle ovog brodoloma već se posvetio sebi, svom izgledu i karijeri. Napravio je potpunu transformaciju i ponovo počeo da snima pesme.

Sudeći prema fotografijama na njegovom Instagramu vidno je smršao i očigledno vežbao  teretani. Mirko je najavio i novitete u karijeri te očigledno sve ružno ostavio iza sebe.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading