(VIDEO) ŠEŠELJ IZVADIO PIŠTOLJ, DRAGANI MIRKOVIĆ SE ODMAH SLOŠILO! Snimljena dramatična situacija!

Autor: Republika.rs

Zabava

19.03.2021

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković od početka karijere vešto je izbegavala da se nađe u skandaloznim situacijama, ali jedna veoma dramatična je ipak nije zaobišla.

RepublikaFoto: youtube.com/Dragana96
Dragana Mirković

Naime, tokom devedesetih godina jedna od najpopularnijih emisija bila je "Mini maksovizija" koju je vodio Milovan Ilić Minimaks. Gosti su mu bili iz šarenolikih branši, pa su se tako jednom prilikom zajedno u emisiji našli pevačica Dragana Mirković i političar Vojislav Šešelj. Iako je delovalo kao da će sve proći u šaljivom tonu, u jednom trenutku situacija se veoma zakuvala.

Minimaks je ŠEšelja tada pitao da li ima obezbeđenje koje ide sa njom, na šta je on negativno odgovorio, ali voditelj je onda nastavio sa ispitivanjem:

-A da li nosiš neko oržje kod sebe? - pitao je Minimaks.

-Imam pištolj - odgovorio je odmah Šešelj.

Voditelj je u svom maniru nastavio da začikava političara da mu pokaže oružje, što je on i uradio.

Šešelj je nonšalantno iz džeba od pantalona izvukao pištolj i pokazao u studiu, a pevačica Dragana Mirković koja je sedela naspram njega umalo se nije srušila sa stolice od straha.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading