"ŠTO MI DOLAZIŠ U KREVET, AKO TI NEDOSTAJ ŽENA?" - Nova drama ljubavnice i pevača, veza pred pucanjem!

Autor: Republika.rs

Zabava

19.03.2021

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni trouglovi i rasturanje brakova očigledno su hit ove sezone u rijalitijima, međutim,burne svađe ljubavnica i njihovih oženjenih partnera očigledno dovode do brzoh kraha ovih afera.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Ljubavnici u rijalitiju se ni ne skrivaju

U dva aktuelna rijalitija "Parovima" i "Zadruzi" imamo identične ljubavne trouglove. Dok u jednom Tara Simov razvodi Nenada Aleksića Ša i njegovu ženu, u drugom to isto čini Miljana Bogdanović Ivanu Gavriloviću.

Upravo ovaj drugi pomenuti par naišao je na nove drame u svojoj aferi koja je pred pucanjem. Oni su proteklog dana govorili o zajedničkoj budućnosti, ljubeći se bez problema pred kamerama, a već sada je druga priča.

Miljana je Ivanu zamerila to što često pominje svoju ženu Marinu sa kojom je nju prevario u "Parovima":

Šta koji đavo dolaziš kod mene u krevet ako ti nedostaje Marina. Tražiš da se čuješ sa njom idi tamo kukaj i plači u tajnoj sobi, pričaj sa njom! - rekla je Milijana.

Bogdanovićeva je bila besna na pevača jer on ne zna šta hoće i želi sve vreme da sedi na dve stolice što se njoj nimalo ne dopada. Videćemo da li će uspeti da reše i ovaj problem ili će biti kraj njihovoj rijaliti prči.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading