JOVANA BALAŠEVIĆ PODELILA LEPE VESTI: Nakon smrti oca Đorđa Balaševića, njegova ćerka progovorila o svojoj velikoj LJUBAVI!

Autor:

Zabava

19.03.2021

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt Đorđa Balaševića izazvala je veliku tugu kako kod svih ljubitelja njegovih pesama, tako i kod njegovih poštovalaca, ali je svakako najviše bila pogođena njegova porodica. Ćerka Jovana Balašević danima je objavljivala postove o svom ocu, a sada je konačno otkrila i neke lepe vesti.

RepublikaFoto: youtube.com/Tanjug
Jovana Balašević...

Jovana se oglasila i otkrila da je ostvarila još jednu lepu ulogu, ovoga puta u seriji. 

- Završila snimanje Švindlera 2 -  napisala je kratko Jovana na Instagram storiju, a ona je već glumila u nekoliko domaćih serija, ali i u filmu “Rani mraz” svog oca Đorđa.

Poznato je da je Jovanina velika ljubav gluma i da je pored svoje dve ćerke i članova porodice veoma posvećena svom pozivu. 

Foto: instagram.com/lolabalasevic
Jovana Balašević objavila lepe vesti

Balaševićeva ćerka jednom prilikom izjavila je da je gluma poziv koji je veoma zavolela i otkrila da je veoma naklonjena pozorištu u kom je stekla veliko iskustvo:

- Pozorište je za mene sve. I to što snimam danas ili sutra, sve to sam negde stekla radeći u pozorištu. Na snimanjima nema te intime, niti toliko vremena da razvijete svoja stanja, radnju, emociju. Uslovljeni ste mnogo čime. U pozorištu sam naučila mnogo više nego na akademiji. Ono je za mene kao produžena škola, sa svakim novim rediteljem dobijamo više (ako je dobar), a kolege i saradnici (šminkeri, frizeri, kostimografi, garderoberi, scenci...) u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu su moja šira porodica - kazala je Jovana za "Novosti". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading