Isfrustrirana, prestani da smaraš: Sloba zaštitio Vanju Knežević, pa popljuvao Jelenu Karleušu!

Autor:

Zabava

19.03.2021

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša zgrozila je naciju načinom na koji se ponela prema takmičarki šoua "Zvezde Granda" Vanji Knežević.

RepublikaFoto: youtube.com/magazinin
Sloba Radanović

Karleuša je ovu mladu devojku ponižavala opisom da "izgleda kao tetka" i poručila je ono što poručuje svim mladim ljudima koji se strpljivo bore za svoje snove - da nikada neće biti zvezda.

Sve je preraslo u medijski skandal kada je devojka podelila neke znake podrške na Instagramu, gde pevačicu pominju u negativnom kontekstu, što se Karleuši nije dopalo, te je odlučila da pogura "Grand" da je diskvalifikuju, što se naćalost i dogodilo.

Međutim, ona se nije zaustavila tu, te je devojku optuživala da joj je pretila nasiljem i pozivala na linč njene porodice i odlučila da podnese krivičnu prijavu protiv Vanje.

RepublikaFoto: Republika
Jelena Karleuša

Već danima gledamo kako se pevačica sa višegodišnjom karijerom iživljava nad devojkom od 18 godina i što je još tužnije, javnost ćuti. Trebalo da prođu sati i dani da bar jedan od njih stane na stranu nezaštićenje devojke.

To je uradio pevač Sloba Radanović, koji je poručio pevačici da takmičari šoua nisu kanta za smeće i da je preterala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Vanja Knežević i Jelena Karleuša

- Kad se prihvatiš posla žirija, treba da znaš da kandidati koji tu dolaze u nadi da naprave nešto od svog života nisu kanta za smeće ili vreća go**na  u kojoj ćeš sada i ti da sipaš sva ta go**a i toksine koji izviru iz tvojih ličnih frustracija. Prestani da smaraš - poručio je Sloba koleginici putem Tvitera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading