SAŠA OTVORENO ODNOSU SA ĆERKOM SVOJE DEVOJKE: Bilo je teško da Iskri objasnimo da sam joj očuh

Autor: Republika.rs

Zabava

18.03.2021

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Saša Kovačević ima fantastičan odnos sa malenom Iskrom ćerkom iz prvog braka svoje izabranice Zorane. Kako je ona veoma mala, bilo je teško da joj objasni šta joj je on.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Saša Kovačević i Zorana

Pop zvezda Saša Kovačević spreman je za ulogu oca. Očinski intinkt u njemu je svakako probudila šestogodišnja Iskra, ćerka njegove izabranice Zorane.

Pevač je objasnio da je bilo teško da malenoj devojčici objasne šta je tačno on njoj i kako da ga zove: 

- Pošto nismo znali da joj objasnimo da sam joj ja očuh, ona je stala i pitala kao očuh? Delovalo joj je to nešto gruba reč, i onda je počela da me zove "papa", pošto tatu već ima, a ovo je nešto najpribližnije tome. Ona je mnogo lepo vaspitana, brižno dete i moja najveća ljubav - rekao je Saša u emisiji "Šok-tok".

RepublikaFoto: Zorica S. Radulović
Saša Kovačević i Iskra

Pevač je pun emocija govorio o ćerkici svoje izabranice i videlo se da o njoj brine baš kao da je njegova. Zorana je očigledno u njemu probudila najnežnije emocije i zbog nje i sam želi da se što pre ostvari i sam u ulozi oca.

Saša je rekao da je Zorana njegova ljubav za ceo život.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading