OTKRIVENA TAJNA ADILOVOG HITA "LJUBI ME PO SEĆANJU"! Ko bi rekao da se ova priča krije iza numere!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.03.2021

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adil Maksutović otpevao je brojne hitove u svojoj karijeri, ali balada "Ljubi me po sećanju" ostvarila je veliki uspeh. Iza nje se krije veoma zanimljiva priča.

RepublikaFoto: youtube.com/UZIVOteka III
Adil Maksutović

Naime, tvorac ove numere je Adilov kolega pop zvezda Saša Kovačević. Upravo on je pisao tekst za hit "Ljubi me posećanju".

- Zajedno sa mojim bratom Radetom napisao sam tekst, mi smo zajedno uključeni u sve projekte. Uradili smo tu pesmu i ja sam odmah pomislio da je kao stvoren za Adila. Sa njim se inače već godinama družim. Adil je preslušao ali mu se nije dopala na prvu, želeo je bržu pesmu i nisam želeo da ga ubeđujem da je ova pesma idealna za njega. Međutim, posle desetak dana me je pozvao i pitao: Jel si prodao pesmu? Rekao sam da nisam i pojavio se za 10 minuta  - rekao je Saša u emisiji "Šok-tok".

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Saša Kovačević

Očigledno je Adil doneo dobru odluku poslušavši Sašu s obzirom na to da je i danas ta pesma jedna od njegovih najvećih hitova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading