(VIDEO) JELENA KRUNIĆ IZBEZUMLJENO LUTA CENTROM GRADA: Bivša zadrugarka snimljena u ŠOK izdanju!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.03.2021

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica "Zadruge" Jelena Krunić ne prestaje da šokira svojim ponašanjem. Danas je usnimljena u centru Beograda u veoma zabrinjavajućem izdanju, svi prolaznici su gledali u neverici u nju.

RepublikaFoto: youtube.com/republika.rs
Jelena Krunić

Jelena Krunić poznata je po problematičnom ponašanju, ali u poslednje vreme čak i zabrinjava svojim izgledom i ponašanjem, te niko ne može ostati imun na to šta se dešava sa njom.

Naime, ona je danas snimljena u centru grada na ulici kako izbezumljeno luta, pa gleda u kolovoz, pa se smeje sama sa sobom. Čak je i nešto pričala, a svi prolaznici su zabrinuto gledali u nju i komentarisali.

Činjenica je da u poslednje  vreme Jelena ne izgleda dobro, što pokazuje i jedan od njenih lajvova, o kome smo nedavno pisali. Usporeno govori, kao da se na trenutke gubii i ne zna baš o čemu govori. Čak je i njen izgled veoma diskutabilan.

Pogledajte video:

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Duki

18.03.2021 19:50

Marsovci su medju nama.

bata kanda

18.03.2021 21:01

Šta vam je tu čundno ?, žena krenula u biblioteku .