PEVAČICA ROBIJA U POŽAREVAČKOM ZATVORU: Imala je hit, a onda je počinila KRIVIČNO DELO!

Autor:

Zabava

16.03.2021

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i bivša učesnica "Parova" uhapšena je i smeštena u požarevački zatvor.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Parovi TV HAPPY
Ema smeštena u požarevački zatvor...

Pevačica, čiji je hit pesma "Trip", proslavila se učešćem u šou-u "Parovi" 2015. godine sa tadašnjim dečkom Markom Perovićem.

Od napuštanja "Parova" pevačicu prate skandali. Sve je krenulo nakon raskida sa Markom kada ga je optuživala da je makro i da joj je ukrao novac, ali pevačica tu nije stala. Do medija je, ubrzo, došla vest da je Ema u ljubavnoj vezi sa tadašnjim zvaničnim dečkom  Jovane Tipšin.

- Ona se samo tripovala da joj je on dečko. Stalno trčkara za njim, ali nije to veza. Koliko ja znam, viđali su se samo poslovno i prijateljski. Naravno da je Jovana znala za nas. Nije joj bilo pravo, to je sigurno. Čak joj je jednom prilikom moja drugarica poslala sliku na kojoj Srđan i ja razmenjujemo nežnost. Zanemela je, nije ništa napisala- izjavila je Ema za jedan domaći list 2016. godine.

RepublikaFoto: https://www.instagram.com/emmalapinfans/?hl=sr
Pala zbog droge... Ema Lapin

Godinu dana nakon toga, policija je upala u stan ove pevačice, gde su našli šest kilograma marihuane i električnu vagicu sa tragovima ove droge. Ema je privedena u gaćicama, posle čega je u pritvoru provela mesec dana. Branila se sa slobode, da bi 2018. godine priznala krivicu i bila osuđena na 4 godine i mesec dana u požarevačkom zatvoru, gde boravi od avgusta iste godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading