NAPADNUTA MILENA ĆERANIĆ: Udarila sam ga, pao je, povukao dva stola i oborio sve!

Autor:

Zabava

16.03.2021

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata po veoma britkom jeziku i žustrom temperamentu, pevačica Milena Ćeranić ipak nije pošteđena muških provokacija, pa čak nasrtaja.

Foto: youtube.com/Novo jutro
Doživela strašnu situaciju... Milena Ćeranić

Milena, koja ponekad deluje neustrašivo ipak doživljava neprijatnosti jer poneki muškarci rizukuju. Pevačica je nedavno u emisiji "Premijera" otkrila i da je jednom prilikom bila napadnuta kada je nepoznati muškarac pokušao da je uhvati za guzu:

- Neprijatna, glupa scena. Ja retko prolazim u haljinici, on me je uhvatio za pozadinu i nije dobro prošao. Udarila sam ga, pao je, povukao dva stola i oborio sve. Jedan drug je bio u fazonu "Šta je bilo?!", ja mu kažem "Hoćeš ti? Mrš!" - ispričala je Milena koja već duže vreme ne nastupa zbog pandemije korona virusa, ali dodaje da to ne znači da je u finansijskim problemima:

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Ima tešku ruku... Milena Ćeranić

- Ne postoji ništa što može mene da dovede u situaciju da se uplašim za svoju egzistenciju. Ja sam talentovana osoba i inteligentna, dovoljno da mogu da smislim šta ću da radim i čime ću da se bavim u životu. Ali ako se bavite ovim poslom, onda je jako teško da se posvetite nečemu drugom, ako to radite do perfekcije i onako kako bi trebalo, jer naš posao zahteva 24 sata dnevno vremena - rekla je Milena Ćeranić u pomenutoj emisiji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading