ISPOVEST DRAGANINE KUĆNE POMIĆNICE: Otkrivene pevačicine tajne iz dvorca!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.03.2021

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Draga Mirković već godinama živi u Beču i to na visokoj nozi, te joj mnogi zavide na svom luksuzu koji ima. Sada je o svemu progovorila i njena kućna pomoćnica.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Dragana Mirković

Dragana Mirković sa suprugom Tonijem uživa u raskošnom domu kao iz bajke na kome bi joj mnogi pozavideli. Svoju porodicu sklonila je od medija i javnosti te oni vode potpuno drugačije živote od dece poznatih.

Iako pevačica uživa u izobilju, ona je veoma prirodna, opuštena i nikada se nije uzvezdila. Samo reči hvale ima o njo kućna pomoćnica koja godinama radi za nju:

-Dragnu poznajem čitav život, i odmah mogu da kažem da toj ženi pare ne udaraju o glavu. Ostala je stabilna i normalna pored svega što ima, a ima sve na svetu. Ja sam Draganu i Tonija služila godinama, ponekad sam im čuvala decu kad su bila mala dok je Dragana nastupala. Šta da kažem za Gagu, koja me je tretirala kao drugaricu… Jeste da je zahtevala maksimalnu čistoću i higijenu, ali to se valjda podrazumeva. Ona mi je mnogo pomogla u životu, vodila je moju porodicu i mene na letovanja, zimovanja, mom sinu je kupila auto, gledala je moju decu kao da su njena, sve nam je obezbedila - rekla je Draganina dugogodišnja kućna pomoćnica za Svet.

-Pošto je kuća ogromna, naravno da nisam mogla sve da sredim  za dan, ali je ona sve to razumela i uvek mi je govorila da pravim pauzu i da se ne umaram. Posle sam bila zadužena za kuhinju. Ne znam da li znate da je Gagino omiljeno jelo pasulj, gde ga je sa oduševljenjem jela i to iz šerpe - rekla je Branka Stojanović za pomenuti magazin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading