LJUBA ALIČIĆ DECENIJAMA NIJE PRIČAO SA SINOM: Folkerova porodica se raspala zbog žene!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.03.2021

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Ljuba Aličić decenijama je na muzičkoj sceni i stvorio je veliki uspeh, međutim, za sve to vreme porodica mu se raspadala.

RepublikaFoto: youtube.com
Dejan i Ljuba Aličić

Ljuba Aličić se prvi put oženio kada je imao 20 godina i ubrzo je dobio sina Dejana koji je odlučio da krene njegovim stopama i upusti se u muzičke vode.  Ipak, tek do nedavno nisu govorili i nastao je ozbiljan porodičan razdor.

Kako se spekulisalo, za sve je kriva pevačeva druga žena Željana sa kojom je on potom dobio dva sina.

 - Želeo sam da budemo u korektnim odnosima, ali to tatinoj supruzi ne odgovara, ne znam zašto! Za ovih 35 godina samo sam dva-tri puta tražio od njega da mi pozajmi neki dinar, kada mi je slabo išao posao, jer izdržavam ženu i ćerkicu. Ovako mi nikad ništa nije dao, a iskreno, nisam ni tražio. Maske su pale kada je trebalo da tata i ja pevamo u jednoj diskoteci van zemlje. Njegova žena je tad počela da plače i da mu preti da će se, ako bude pevao sa mnom, razvesti od njega. Posle toga smo imali nekoliko nastupa po Bosni, a ni tada nije pričao sa mnom. Obojica krenemo iz Šapca, svako za svoj groš i idemo na nastupe. Svako sedi za svojim stolom, kad dođe vreme da pevamo, izađemo zajedno na scenu i tamo je sve super. Posle nastupa svako ide na svoju stranu - ispričao je tada Dejan.

Aličić je tada potvrdio da ne govori sa sinom, ali kao razlog svađe izneo je to što je on, kako je rekao, lenj i neradnik kao i da ne želi da ga izdržava.

Tek pre tri godine uspeli su da nađu zajednički jezik i pomire se:

- Sada smo u super odnosima, hvala bogu. I on dobro radi. Dobro smo, sada smo dobro, ali ne bih mnogo o tome - rekao je Ljuba za medije nakon pomirenja sa sinom. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading