(VIDEO) URAGANKE MEĐU NAJGORIMA NA EVROVIZIJI: Šanse za pobedu su kao da dobiju na LOTOU, favorit je ALBANAC

Autor:

Zabava

15.03.2021

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako trenutno stoje Eurosong kladionice

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Hurricane jako loše stoje na kladionici Evrovizije

Srbiju će na predstojećem muzičkom takmičenju Pesma Evrovizije predstavljati članice grupe Hurricane s pesmom "Loco, loco", koja za sada, ne stoji dobro na Eurosong kladionici.


Pesma srpskih predstavnica nalahzi se među pesmama koje imaju najmanju šansu za pobedu.

Članice grupe Hurricane se trenutno nalaze na 34. mestu kladionice Eurovision World, od mogućih 40, što znači da su šanse za pobedu tek 1 odsto.

Ispod nas su Slovenija, Albanija i Španija, dok hrvatskoj predstavnici Albini Grčić raste plasman na kladionicama i trenutno se nalazi na 21. mestu.

Među favoritima od naših suseda je Bugarska, pobednici italijanskog Sanrema grupa Maneskin, kao i predstavnici Islanda i Francuske.

Favorit za sada je Albanac iz Švajcarske Đon Muharemaj, koji nastupa pod umetničkim imenom Đons Tirs. Švajcarac je rođen u Friburgu, a otac mu je Albanac sa Kosova, a majka iz Tirane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
RUZNO ruzno ruzno

05.04.2021 23:15

šta vredi i lep glas kadsu stvarno uglačane tablekad dozvole da od njih prave smejuriju. Pa zenske imateli ogledalo i oči ? Imate svoju lepotu i glasove.Kokoške da ne idu ispred slavuja dodjite u pidzami samo ne dajte da vas unakaze.Imate prirodnu lepotu.