DARKO OSTAVIO DETE DA BI IŠAO U KAFANU, NIJE SE JAVLJAO DANIMA! Ana saznala pa napravila haos!

Autor: Republika.rs

Zabava

14.03.2021

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić očito nastavlja po starom sa porocima, čak ne može da se obuzda ni kada mu je ćerka, koju ima iz braka sa Anom Sević, kod njega na čuvanju.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ana i Darko ponovo u ratu

Naime,  pevač je navodno prošlog vikenda čuvao malu Lorenu, ali već posle sat vremena od kada ju je odveo u kuću u Brestač, ostavio je i otišao da peva. Nikome se nije javljao na telefon dva dana!

 

 

Darko se za se to vreme Ani nije javljao na telefon, niti joj odgovarao na poruke. Potom se odigrala prava drama kada je pevačica saznala šta je on uradio, piše Informer:

- Posle četiri meseca, Darko se setio Lorene. Pozvao je Anu i pitalo da li može njihovu ćerku da dovede u Brestač. Ana mu je to dozvolila. Lorena je sa Darkom provela svega sat vremena i tada joj je saopštio da joj je deda preminuo. Počela je da plače i nije mogla da se smiri. Pevač je rekao da će da ide u kafanu, da bi pevao na jednom veselju. Lorena je ostala sama sa bakom Brankom. Uveče je tražila dase čuje sa majkom i tada je Ana saznala da Darko nije sa ćerkom. Odmah ga je pozvala ali on se nije javljao - priča izvor za pomenute novine.

Lazić se dva dana nije vraćao kući, a Ana je otišla sama po ćerku i vratila je u Beograd.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading