TATJANI NIJE BILO MESTO NA SANJINOJ SAHRANI, SADA JOJ JE ODBRUSIO I NJEGOV SIN: Ona je niko i ništa, sahrana je bila za porodicu!

Autor: Republika.rs

Zabava

13.03.2021

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompozitor i frontmen grupe “Balkanika”, Aleksandar Sanja Ilić preminuo je 7. marta u 73. godini.Njegova sahrana izazvala je brojne kontroverze jer su nakon nje isplivale brojne istine o porodici.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Andrej ilić sin Sanje Ilića i Zlate Petković

Nakon što se na sahrtani Sanji Iliću nije pojavila Tatjana Karajanov, muzičareva supruga, svi su se zapitali koji je razlog tome. Ona se oglasila putem društvenih mreža i otkrila da su njih dvoje već neko vreme razvedeni, a da joj njena porodica nije dala da prisustvuje sahrani.

Sada se oglasio i Sanjin sin muzičar Andrej Ilić koji je izneo svoju stranu priče povodom ove situacije: 

- Oni su bili razvedeni, a sahrana je bila u najužem krugu porodice. Bilo nas je četvoro na sahrani. Nije joj bilo zabranjeno, nego ona nije u porodici. Što bi ona bila u krugu od četvoro ljudi kad nije niko i ništa, nema potrebe. Nema tu šta da se kaže, bivša žena - rekao je Andrej, piše Pink.rs

Na pitanje da li je sa Tatjanom ostao u dobrim odnosima nakon što se razvela od njegovog oca, kaže:

- Nismo se čuli nakon što su oni završili. To je njihova stvar - poručio je.

RepublikaFoto: instagram.com
Sanja i Andrej Ilić

Podsetimo, danas se oglasila Tatjana i ispričala zbog čega nije nije mogla da se oprosti od Sanje:

-Molim vas, dozvolite da duša ovog velikog čoveka počiva u miru. Zaslužio je odmor nakon toliko divnih dela, koja je uradio za svoju zemlju. Istina je da smo se razveli u novembru 2020. Određene okolnosti su tako zahtevale. Poštovala sam njegovu volju da to ostane u tajnosti, ali eto... Nije istina da sam se iselila iz porodičnog doma godinu dana ranije, nego nakon razvoda. Ipak, bili smo ostali u dobrim odnosima, što mi sada mnogo znači. Celom svojom dušom sam želela da dođem na sahranu i komemoraciju ali sam odlučila da ispoštujem volju porodice, koja mi to nije dozvolila. Oprostila sam se sa njim u duši i srcu - napisala je pa dodala:

RepublikaFoto: e-stock
Sanja i Tatjana

-Dragi Sanjice, hvala ti za ljubav, za sve što sam naučila od tebe, za sve što sam naučila o sebi, za sve divne trenutke koji će uvek imati mesto u mome srcu. Neka su anđeli s tobom - napisala je Tatjana ispod zajedničke fotografije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đorđe

14.03.2021 10:50

Sramna izjava.