(FOTO) OGLASILA SE TATJANA, BIVŠA SUPRUGA SANJE ILIĆA: Celom dušom sam želela da dođem na sahranu, ali mi tvoja porodica nije dozvolila!

Autor:

Zabava

13.03.2021

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se bivša supruga Sanje Ilića i rešila misteriju umrlice!

RepublikaFoto: e-stock
Tatjana se oglasila nakon što nije prisustvovala sahrani!

Veliku pažnju javnosti privuklo je to što na poslednjem ispraćaju čuvenom kompozitoru Aleksandru Sanji Iliću nije bila Tatjana Karjanov, njegova bivša žena.

Tatjana nije bila ni na komemoraciji, a njeno ime je izostavljeno i sa umrlice, pa se među ožalošćenima nalaze samo njegovi najbliži.

Ipak, Tatjana se oglasila na društvenim mrežama i navela da joj je žao što nije došla na sahranu.

 

 

"Molim vas, dozvolite da duša ovog velikog čoveka počiva u miru. Zaslužio je odmor nakon toliko divnih dela, koja je uradio za svoju zemlju. Istina je da smo se razveli u novembru 2020. Određene okolnosti su tako zahtevale. Poštovala sam njegovu volju da to ostane u tajnosti, ali eto... Nije istina da sam se iselila iz porodičnog doma godinu dana ranije, nego nakon razvoda. Ipak, bili smo ostali u dobrim odnosima, što mi sada mnogo znači. Celom svojom dušom sam želela da dođem na sahranu i komemoraciju ali sam odlučila da ispoštujem volju porodice, koja mi to nije dozvolila. Oprostila sam se sa njim u duši i srcu", napisala je pa dodala:

"Sanjice, uvek ću se sećati ovog divnog našeg dana u Lisabonu. Hvala ti za sve što sam prošla sa tobom. Osećam tvoju ljubav i dalje. Zaslužuješ da te ova zemlja generacijama slavi."

Ona je objavila i zajedničku fotografiju i nije navela autora iste

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading