(FOTO) Bosanci sahranili Harisa Džinovića: Nek ti je laka zemlja, pozdravi Đoleta, Kemu i Olivera! A sada je ISPLIVALA PRAVA ISTINA!

Autor:

Zabava

13.03.2021

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanci se oprostili od Harisa Džinovića na društvenim mrežama..

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ/printscreen
Na društvenim mrežama sahranili pevača

Osvanula je brutalna slika umrlice Harisa Džinovića koja je brzinom svetlosti zapalila Tviter.

Naime jedan tviteraš je sasvim "slučajno" objavio kako se oprašta od folk zvezde pa obrisao, a nakon toga se  izvinjavao, pa objavio novi post.

Javnost je bila zgrožena postupkom dotične osobe, da se sahranjuje osoba koja je živa i zdrava. Da li je ovaj bizaran čin zaista slučajnost ili neslana šala kojom na društvenim mrežama, ali evidentno je da su svi ostali u šoku nakon ovoga.

- Neka ti je laka ova zemlja bosanska i da ti lijepa pjesma prati. živeće tvoje pesme legendo naša. Pozdravi Đoleta, Kemu i Olivera!

Foto: twitter.com/printscreen
Foto: twitter.com/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bungi

15.03.2021 08:03

"Lahka","hlopta", "polahko",...šta ljudi uradiše od svog, srpskog maternjeg jezika.???Ono si što jesi,po rođenju, po precima i porijeklu.Ne vrijedi ti da izigravaš "majmuna" i glumiš "marsovca" na zemlji.