MAJA NIKOLIĆ NAPOKON PROGOVORILA O DEČKU! Pevačica otkrila intimne detalje iz veze sa misterioznim partnerom!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.03.2021

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Nikolić već sedam godina je u srećnoj vezi, međutim, izbegava da javno govori o svom izabraniku koga čuva daleko i od medija.

RepublikaFoto: Promo foto
Maja Nikolić

Atraktivna pevačica Maja Nikolić u poslednje vreme nije toliko aktivna na estradi, ali interesovanje za njen privatni život  ne splamsava.

Ova vatrena plavuša uživa u ljubavi, ali kako je svojevremeno rekla, ne želi ponovo da staje pred oltar i njen izabranik to poštuje:

- Ja živim sa mojim dragim. Otišli smo malo u prirodu i tu nam stvarno prija i odgovara. Naravno, dešava se da prespavam i u svom stanu, ali to je samo po potrebi. Nemam nameru da se više ikad udam niti potpišem papir, ali to nema veze s tim što živim sa dečkom. Mi smo kao u braku, a nismo venčani. On zna da ja to ne želim i poštuje moju odluku - rekla je Maja pre par godina za medije.

Sada je pevačica otkrila kako ona i njen dragi, čiji identitet uporno krije, jedno drugome ugađaju:

- Moj rođendan nikada nije zaboravio i to slavimo, kao i godišnjicu veze, ali ne slavimo 8.mart ili novu godinu. U tom periodu smo uvek na skijanju ili na nekom putovanju. Da nije korone, sada bismo bili u toplijim krajevima- rekla je Maja u emisiji "Ekskluziv".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading