SRPSKA GLUMICA FOTOGRAFISALA SE GOLA! Evo koliko je Ana zaradila od skidanja za magazin!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.03.2021

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Ana Sakić odvažilase i fotografisala za Plejboj!

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Ana Sakić

Glumica Ana Sakić, publici najpoznatija kao Ingrid iz popularne serije "Selo gori, a baba se češlja", zaludela je Latinoamerikance, te su se njene obnažene gfotografije našle u argentiskom izdanju popularnog magazina za odrasle "Plejboja".

Svi su govorili o ovom glumičinom poduhvatu, a ona je navodno za ovo fotografisanje dobila oko 5.000 evra, kako su tada pisali mediji.

Fotografije na kojima je Ana obnažena nastale 2010. su i danas dostupne na raznim Internet sajtovima


- Ovo je prilika da pokažem spoj erotike i nežnosti, glume i fotogeničnosti, veoma važne suptilnosti i ukusa. To je moj jedini način predstavljanja sebe - pokazati da telo nije jedino važno i da se iza toga krije još mnogo slojeva i emocija koji se vide u očima. Spoj tela i duše jedino ima smisla. Zato ja najmanje provociram telom. Oči su moje oružje jer iz njih izlazi sve ono što je duboko skriveno u meni, mojoj duši - govorila je svojevremeno Ana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading