CECA NA SUDU U SAVRŠENOM STAJLINGU: Pevačica napravila kombinaciju godine, a evo KOLIKO KOŠTA!

Autor:

Zabava

12.03.2021

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović danas se pojavila u prvom osnovnom sudu kako bi se suočila sa Jelenom Karleušom, a svi su joj pozavideli na odevnoj kombinaciji.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
U skupocenom stajlingu...Ceca Ražnatović

Ceca je došla odevena u garderobu bež boje, uz koju je savršeno uklopila masku i naočare, ali i raspoloženje koje je bilo na nivou.

Osim činjenice da je bila savršeno stilizovana, sve na njoj je, kako se spekuliše i veoma skupo. Cena garderobe koju je danas nosila ukupno košta skoro 7.000 evra.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Uklopila boje...

Kaput koji je pevačica imala na sebi košta oko 3.500 evra, a obukla je i džemper brenda "Monkler" koji može da se kupi po ceni od 800 evra. Na nogama je imala "Balensijaga" čizme od, takođe, 800 evra, dok je za farmerke izdvojila 35 evra.

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Čak joj je i maska u istoj boji...

Celokupnu kombinaciju upotpunila je Lij Viton torbom koja košta 1.700 evra. Ceca, koja je bila u ležernom izdanju, po izlasku ipak nije previše komentarisala proces koji vodi protiv Karleuše, pa je samo kratko rekla:

- Proces k'o proces, potrajalo je dok smo dali izajve. Gladna sam, ćao ljudi- kratko je izjavila Ceca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading