JOVANA JOKSIMOVIĆ SE ODLUČILA ZA FAJZER VAKCINU: Nakon druge doze joj nije bilo dobro, a onda je usledio ŠOK!

Autor:

Zabava

12.03.2021

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Joksimović nakon druge doze fajzera doživela šok!

RepublikaFoto: youtube.com/NEWANJA
Jovana Joksimović primila Fajzerovu vakcinu!

Voditeljka Jovana Joksimović u januaru je primila prvu dozu vakcine „Fajzer“.

U razgovoru za „Blic“ Jovana objašnjava zbog čega se odlučila da primi vakcinu, kao i to zašto je izabrala vakcinu američke multinacionalne farmaceutske kompanije.

"Želela sam da se vakcinišem. Insistirala sam na tome. Htela sam da to učinim onog trenutka kada je vakcina bila dostupna u našoj državi. Pravo da vam kažem, bila sam nestrpljiva kada će to biti omogućeno nama novinarima da primimo. Srećom, bili smo među prvima, jer novinari spadaju u prioritetne grupe. Imala sam privilegiju da primim prvu dozu već u januaru", objašnjava voditeljka i dodaje:


"Dobila sam „Fajzer“. Zato što sam u razgovorima sa stručnjacima i ljudi koji znaju mnogo više nego ja, zaključila sam da je reč o vakcini koja je proizvedena po nekim novim tehnologijama. Veoma je dostupno u javnosti da pogledaju čitava istraživanja na temu ovog cepiva i mnogo toga je rečeno, što je svakako dobro. Shvatila sam da je transparentna priča oko te vakcine i da alergijske reakcije koje se u nekim slučajevima javljaju su veoma male. Gotovo da ne postoje. I to mi je bilo važno - poručuje Jovana koja objašnjava da je tek nakon revakcine osetila određene simptome:


"Nakon prve doze vakcine nisam imala nikakvu reakciju, osim što me je malo bolela leva ruka u koju sam dobila ubod igle. Međutim, nakon druge doze, imala sam povišenu temperaturu, cureo mi je nos, kašljala sam. Trajalo je sedam dana, osećala sam se bolesno. Posle toga je sve bilo kao rukom odneseno. Ono što je važno, sedam dana nakon revakcine otišla sam da proverim antitela i imala sam 35. I ovaj rezultat koji sam vam poslala je tri i po nedelje nakon vakcine, što znači da mi je mnogo porastao nivo antitela.

Nakon primanja druge doze, njen nivo IgG antitela iznosi 39,56.

"Drago mi je što se ispitivanjem došlo do toga da prvom dozom „Fajzer“ vakcine dovoljno štiti i raste vam broj antitela. Kada bi ponovo trebalo da se vakcinišem izabrala bih ponovo „Fajzer“, iskrena je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srdjan

13.03.2021 06:40

Kakav SOK!!!! Upravo mi je otisla hitna pomoc od kuce nakon sto su me povratili od SOKA kad sam procitao ovu vest