(FOTO) Retko se pojavljuje u JAVNOSTI: OVO JE ĆERKA VERICE RAKOČEVIĆ koja živi u Americi!

Autor:

Zabava

11.03.2021

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Vesne Rakočević se retko pojavljuje u javnosti, živi u Amereici

RepublikaFoto: www.facebook.com/Verica Rakocevic Kuzmancevic
Ćerka Vesne Rakočević se retko pojavljuje u javnosti, živi u Amereici

Modna dizajnerka Verica Rakočević ima troje dece, sina Miodraga i ćerke Elenu i Milenu. I dok mediji redovno pišu o neobičnom životu njene naslednice Elene, o Mileni se u javnosti gotovo ništa ne zna.

Ona živi potpuno drugačijim životom od svoje majke, ali neverovatno liči na nju.

Milena je devedesetih otišla u Ameriku, gde je izgradila karijeru modnog fotografa. Uspešno vodi svoj posao, slika brojne modne kampanje, ali retko dolazi u Srbiju.

Verica i Milena neverovatno liče, a kreatorka ističe da je Milena potpuno drugačija od ostale dece.

- Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se slikati za novine. Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za "Elle". Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan-danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne - rekla je jednom prilikom za jedan magazin ponosna majka Verica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading