GOCA TRŽAN PROGOVORILA O RAŠINOM ODNOSU SA MUŠKARCEM: Ne mogu da se borim sa takvom konkurencijom!

Autor:

Zabava

10.03.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan otkrila da ne ume da se nosi na muškom konkurenciju!

RepublikaFoto: Yotube/printscreen
Goca Tržan otkrila kako bi se nosila da navata Rašu sa muškarcem!

Ovog utorka u emisiji ''Amidži Šou'' na televiziji ''Pink'' kod Ognjena Amidžića gosti su povačica Tanja Savić, popularan trio koji našu zemlju ove godine predstavlja na Evroviziji u Roterdamu ''Hurricane'', pop pevačica Goca Tržan, pevačica Dragana Todorović Jana i pevačica Nadica Ademov.

Budući da je Goca nedavno izdala novu pesmu, osvrnula se na njen uspeh i čuveni ''trending''.

Jedino ako umrem mogu da budem prva u trendingu. Ne znam da li sam preležala koronu, odbijam da se testiram - kaže Goca.

U igrici ''Ili ili'' Goca Tržan je odgovorila na pitanje ''Da li bi radije zatekla Rašu u krevetu sa ženom ili muškarcem?''.

Sa ženom naravno, ne znam šta bi radila. Obesila bih se odmah! Sa ženom znam kako da se izborim, imam ženu za konkurenciju, to mi je potpuno jasno. Ne znam kako da se boriš protiv muških konkurencija, čula sam da oni to najbolje rade. Mislim da bi to bilo gotovo zauvek - istakla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading