MARIJA JE LJUTA NA MENE ZBOG DŽEJLE! Šerifovićkin otac otvorio dušu: Rekao sam šta mislim i nastao je HAOS!

Autor: D. LUKIĆ

Zabava

10.03.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je javno prokomentarisao vezu Marije Šerifović s koleginicom Džejlom Ramović, otac pop pevačice Rajko Šerifović kaže da ga je ćerka odmah pozvala, ljuta što je davao izjave za medije, te i njemu i majci Verici zabranila da više govore na tu temu.

RepublikaFoto: printscreen
Rajko Šerifović, Marija Šerifović i Džejla Ramović

On se, kako dalje kaže za Srpski telegraf, našao u čudu jer smatra da ništa loše nije rekao, te ne vidi zbog čega se digla tolika prašina oko veze njegove naslednice, čije seksualno opredeljenje je odranije poznato.

 

Harmonikaš je, stoga, za naš list, bojažljivo ispričao da Marija misli da nema potrebe da se on i njegova bivša supruga Verica oglašavaju i komentarišu to s kim je njihova ćerka u emotivnoj vezi, pa tvrdi da će se truditi da ubuduće poštuje njenu želju.

RepublikaFoto: instagram.com
Marija i Džejla

- Moja ćerka se naljutila na mene zbog toga što sam komentarisao njenu vezu sa Džejlom. Novinari su me zvali, ja sam samo rekao da je odavno poznato ko je moja Marija, šta je i koga voli, a na kraju nastade haos! Pričao sam da je ona odavno priznala da voli devojke, pa mi nije jasno zašto je ljudi ne ostave na miru već jednom po pitanju toga. Ona ima prava na svoje izbore, odrasla je osoba, ne vidim razlog što se digla tolika prašina. Valjda je bitnije da je dete srećno pored nekoga, nije bitan pol. Od sada ću da poštujem njenu odluku i neću da se mešam u te stvari. Poslala mi je tekst iz medija i rekla da Verica i ja ne treba da pričamo o tome i da je sve to njena stvar. Velika se frka digla zbog mojih komentara - priča Rajko za Srpski telegraf i nastavlja:

- Čujem se redovno sa ćerkom, ali ovih dana ređe jer ona ima dosta obaveza. Otputovala je, pa mi je jasno što ne stiže redovno da pozove. Ubuduće ću svakako da gledam svoja posla, ne bih da se svađam s decom oko gluposti.

Zdravstveno stanje mi se pogrošalo

Harmonikaš nam je otkrio da ponovo boravi u bolnici jer mu se situacija sa prstom na nozi iznenada pogoršala.

- Već sam vam rekao da imam problem sa prstom na nozi i da doktori pričaju da će možda morati da mi ga odseku. Počeo je da krvari, ne znam više šta će moći da se preduzme. Nadam se da će doktori da uspeju da ga sačuvaju, predložili su mi operaciju. Bolje da ostanem bez prsta nego bez cele noge! Trudim se da se što više odmaram, ali po ovom haosu moram da se majem po bolnicama. Deca pitaju kako sam, ja kažem da nije ništa strašno. Sve će da se reši, bitno je da se reaguje na vreme - rekao je Šerifović za naš list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

10.03.2021 09:48

Olos od coveka!Pravi lazov!