ŠOKANTNO OTKRIĆE! ARKAN JE BIO MENADŽER NAJPOZNATIJE SRPSKE GRUPE: Nikome nije davao da ulazi bez karte, ovo je istina!

Autor:

Zabava

09.03.2021

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Ražnatović Arkan bio je i menadžer najpopularnije jugoslovenske grupe "Piloti"

RepublikaFoto: youtube.com/radovan džeko
Željko Ražnatović Arkan bio je menadžer "Pilota"

Zoran Kiki Lesendrić rok muzičar, kompozitor, producen u septembru 1980. godine osniva grupu Piloti, sa kojom je postigao veliki uspeh u bivšoj Jugoslaviji, najviše sredinom 1980-ih godina, kada je bio na vrhuncu popularnosti.


 Kiki se prisetio prvog koncerta grupe Piloti i otkrio da je jedan od njihovih menadžera tada bio Željko Ražnatović Arkan

- Naš prvi veliki koncert bio je na Kalemegdanu. Mnogo zanimljivih stvari me vežu za to mesto. Bilo je zanimljivo s obzirom na to da smo imali četiri menadžera, a jedan od njih bio je i Željko Ražnatović Arkan, menadžer početnik. U stvari, glavni organizatori su bili Saša Aleksić i njegov brat Ljuba, te Žika Živac. Bili smo klinci. Arkan je tu bio najmanje bitan, ali je bio zadužen da niko ne može da uđe na koncert za džabe. Svako je morao da kupi ulaznicu. Okupilo se pet, šest hiljada ljudi.  Teško bismo mi tada napunili košarkaške terene da nije bilo njih. Arkana sam posle retko viđao. Sretali smo se po slavama i na rođendanima. Nije bila prilika da pričamo o tih našim mladalačkim danima -  rekao je on i dodao:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kiki Lesendrić o Arkanu


 
- Beograd je tada bio neki drugi i zanimljiv grad, posebnog duha. Prve godine bez Tita. Još nenaviknuti na svetleće reklame. Vreme iščekivanja, nismo znali šta će biti s nama, da li ćemo s odlaskom našeg predsednika postati Amerikanci ili ćemo se pretočiti u neku Rusiju... S druge strane, ceo sistem je bio kao i danas, isti.

Kiki 1996. godine napušta Pilote i započinje samostalnu karijeru. Svoj prvi solo album, pod nazivom "Mesec na vratima", izdao je sredinom 2008. godine, a najveći hit sa tog albuma je pesma: "Te noći smo se potukli zbog nje".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading