BIO JE OPASAN FRAJER NA ESTRADI I IMAO HITOVE, NIKO NIJE ZNAO DA JE ON TOG DANA POGINUO: Motorom udario u stenu u Crnoj Gori

Autor:

Zabava

09.03.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski folker nastradao je u saobraćajnoj nesreći

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zoran Šimša je nastradao u Crnoj Gori

Pevač Zoran Šimša zasijao je na estradnom nebu 2000. godine . On se pojavio se na sceni ondašnje produkcije ZAM koja je pored Granda bila najuspešnija tih godina. Odmah je privukao pažnju ženskog pola svojim izgledom. Šarmantna pojava i mišićavo telo bilo je ono što je žene i devojke držalo prikovano za ekran kada su ga gledale, piše portal Objektiv.


Njegova pesma ”Milice” bila je slušana, a spot prepun provokativnih scena doprineo je da se o Šimši piše u svim novinama u to vreme. Album se odlično zavrteo, a Zoran je postao tražen na sve strane. Predviđali su mu uspešnu karijeru, a onda je 2018. sve to prekinuto tragičnim preokretom sudbine… Zoran je poginuo prilikom vožnje motora.

Poginuo Beograđanin (50) u Crnoj Gori. Motorom udario u stenu i podlegao povredama Teško povređeni državljanin Srbije hitno je transportovan u Klinički centar Crne Gore, gde je podlegao povredama”, stajalo je u izveštaju koji je osvanuo toga dana na portalima. Niko tada nije naveo da je to folk pevač.

Njegova koleginica Ivana Šašić jedina se tada oprostila od njega na svojoj Fejsbuk stranici, dok su ga ostali zaboravili.

Tri godine kasnije, od njegove smrti, mnogi koji slušaju njegove pesme i dalje ne znaju da Šimša nije među živima, pa se u komentarima ispod spotova pitaju, gde je i šta radi Zoran Šimša.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading