ROMANA PLJAČKALA BANKOMATE, SADA UŽIVA S BARONOM: Pevačica objavila luksuz u kom se PROVODI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.03.2021

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Romana Panić uhapšena jer je zajedno sa svojim partnerom Filipom M. izvršila prevaru i opljačkala račune građana koji su koristili bankomate u Australiji, prošlog juna šokirala je sve oni koji su voleli i poštovali njenu muziku, ali i one koji nisu bili njeni fanovi.

Foto: instagram.com/romana_panic
Obilazi Srbiju i uživa u životu... Romana Panić

Romana je nakon ovog nemilog događaja osuđena na kaznu zatvora od 12 meseci uslovno i tri meseca zatvorske kazne. Međutim, zbog dobrog vladanja, pevačica je puštena i ranije iz zatvora, pa je u Srbiju deportovana 11. avgusta.

Od tada se nije preterano oglašavala, ali je na svom profilu na Instagramu objavila fotografije i snimke sa putovanja i svečanih večera. Ona je u društvu novosadskog stiliste Mladena Barona i nekoliko drugih prijatelja uživala u provodu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romana (@romana_panic)

Romana je proteklih dana uživala u luksuzu i skupim restoranima, putovanjima po Srbiji i Bosni i Hercegovini, te je izvesno da je ovoga puta našla načina zaradi novac legalnim putem.

Ako je verovati ovim fotografijama, Romana se vratila normalnom životu koji je vodila u Srbiji uz dugogodišnje prijatelje. 

Podsećanja radi, pevačica Romana Panić (45) i agent za prodaju nekretnina Filip M. (40) uhapšeni su u Australiji prošle godine zbog sumnje da su tokom marta i aprila postavili uređaje za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu a zatim kopirali podatke i bankovne kartice. 

- Njih dvoje su u Australiji boravili kao turisti, gde su zapali u probleme sa novcem pre nego što su smislili plan kako da „napune svoje novčanike“- izjavio je sudija Okružnog suda u Brizbejnu Pol Smit.

Oni su na taj način prikupili bankovne podatke 35 osoba.

Filip M. je priznao krivicu za 18 tačaka optužnice, Romana za 16 i oni će, pored toga što će morati da vrate novac, morati u zatvor – Filip M. 14 meseci, Romana 12 meseci, odnosno biće puštena uslovno posle tri meseca.

Policija je, nakon što je tehničar pronašao nelegalne uređaje na bankomatu, pretresom stana u Spring Hilu gde su njih dvoje odseli, pronašla obeležene novčanice u vrednosti 23.500 australijskih dolara, uređaje za snimanje kartica, kartice za skladištenje podataka na kojima su pronađeni snimci kupaca na bankomatima, lične bankarske podatke klijenata u bankama i alatke za instaliranje dodatnih uređaja.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
ponovo uživa u životu... Romana Panić

Romana je nakon povratka izjavila da je veoma srećna šzto se vratila i tada najavila veliki intervju koji se još nije dogodio: 

- Zar ne vidite da mi je lepo? Dobro sam, hvala na pitanju. Namerno sam se slikala za Instagram i sa naočarima i bez naočara. Srećna sam što sam došla, još uvek traje euforija, uzbuđena sam. Divno je ponovo videti porodicu i prijatelje- rekla je Romana prilikom dolaska u Srbiju i dodala:

- Čak nemam ni šminku, potpuno sam prirodna. Sve ćemo tek da pričamo, želim svima da se zahvalim. Doživeli smo linč, nisam još spremna da dajem izjave o tome. To će da košta. Ne mogu sve sada da kažem. Treba mi vremena, želim da se slegnu utisci i da dam sebi vremena da odmorim. Nisam još uspela da sve da pročitam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading