(FOTO) BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH SRPSKIH MANEKENKI: Poznata lepotica završila u zatvoru, omražena i zaboravljena od svih!

Autor: Republika.rs

Zabava

08.03.2021

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata manekenka plenila je lepotom gde god da se pojavi, uspela je da se ostvari i u ulozi voditeljke, međutim, onda je zbog pronevere novca završila iza zatvorskih rešetaka.

 

Foto: instagram.com
Katarina Rebrača plenila je lepotom

Katarina Rebrača je bivša manekenka, voditeljka, glumica, jedan od vlasnika agencije „K models“ i Fondacije za borbu protiv raka dojke. Upravo ova poslednja funkcija joj je promenila život iz korena i dovela je do toga da bude jedna od najomraženijih javnih ličnosti.

Naime, poznata lepotica  uhapšena je 8. aprila 2010 sa majkom i još tri osobe, pod optužbom da je proneverila novac Fondacije za borbu protiv raka dojke.

Rebrača je optužena da je od 2. juna 2006. godine do 9. marta 2010. godine, u Beogradu, kao direktor Dobrotvornog fonda "Katarina Rebrača", u koji su donatori uplaćivali sredstva neophodna za prevenciju raka dojke, pribavila sebi protivpravnu imovinsku korist više od 22.5 miliona dinara.

Katarina Rebrača

Katarini i njenim saradnicama suđenje se ponavlja po odluci Apelacionog suda koji je naložio da se otklone sve bitne povrede krivičnog postupka i nelogičnosti iz ukinute presude, kojom su je Rebrača i njene saradnice bile osuđene na po godinu dana zatvora.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Rebrača sa timom advokata

 Kada je ovaj slučaj isplivao u javnost, svi su bili u šoku. Posebno jer se radi o ovako osetljivoj temi. Niko nije ni pomislio da bi ova uspešna lepotica mogla da se bavi ovakvim krivičnim delom. Komentari javnosti bili su veoma surovi, te je za kratko vreme postala jedna od najomraženijih javnih ličnosti i time sve prethodne uspehe bacila u zaborav.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading