NIKAD TUŽNIJI 8. MART ZA FANOVE GRUA! Nigor otkrio kako su hteli da obeleže reperov rođendan, korona im sve pokvarila

Autor: Republika.rs

Zabava

08.03.2021

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Dalibor Andovnov Gru poginuo je u 2019. godine dok je vozio kajat na Dunavu, a danas je za njegove prijatelje i fanove posebno tužan datum jer bi mu slavili rođendan da je sudbina bila drugačija.

RepublikaFoto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Dalibor Andonov Gru

Muzičar Igor Lazić Nigor otkrio je da su reperovi prijatelji, među kojima spada i on,  planirali danas 8.marta za Gruov rođendan da se okupe na Kopaoniku i obeleže ovaj dan. Ipak zbog situacije sa pandemijom koronavirusa, sada je to neizvodljivo.

Ipak, uspomenu na njega će nastaviti da održavaju i u ovom danu,  na simboličan način: 

-Planirali smo da se ponovo okupimo na Kopu, ali zbog ove situacije to nije moguće. Ono što je plan, jeste da danas Daliborovi prijatelji puste neku njegovu pesmu, da li na Instagramu, u kafiću ili negde drugde, nije važno, ali da bar tako obeležimo i setimo ga se. Tužno je što ga nema i što njegov rođendan slavimo bez njega. Ja sam kroz to već prošao sa mojim drugom Nebojšom. Danas sam više tužan, nego što sam radostan, iako znam da Gru to ne bi voleo – ispričao je Niggor za 24sedam.rs

Podsetimo, Gru je poginuo 9. septembra 2019. godine na Dunavu, prilikom kajtinga između Velikog ratnog ostrva i Crvenke. Iza sebe je ostavio suprugu Danicu i dva sina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading