MAJA MARIJANA ZAVELA 15 GODINA MLAĐEG KOŠARKAŠA: Progovorila o detaljima odnosa sa sportistom!

Autor:

Zabava

08.03.2021

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marijana progovorila o detaljima odnosa sa mlađanim košarkašem!

RepublikaFoto: youtube.com/ Maja Marijana
Maja Marijana progovorila o vezi sa košarkašem!

Maja Marijana je početkom prethodne godina uplovila u romansu sa 15 godina mlađim košarkašem Nenadom, a sreću i zaljubljenost ne krije od očiju javnosti.

Kako se pričalo, pevačica je iznenadila sve svoje prijateleje i kolege kada se na jednoj proslavi pojavila ruku pod ruku sa mlađim muškarcem, da bi potom i za domaće medije potvrdila da je u vezi.

Neko vreme se nije oglašavala, a onda je otkrila da joj je zgodni Nenad preokrenuo ljubavne planove, te da nakon razvoda nije razmišljala o novoj romansi.

RepublikaFoto: youtube.com/paparazzo lov
Maja Marijana uhvaćena sa dečkom!

"Sa njim idem na utakmice, navijamo zajedno, on ima svoje zanimanje, ja svoje, tako treba da ostane. On je visok čovek, ima dva metra, ja sam pored njega kao patka. Upoznali smo se slučajno preko prijatelja, ja nisam razmišljala o ljubavi, ali kada sam stavila veliku tačku, ona se razlila", rekla je Maja za "Ekskluzivno", pa progovorila o razlici u godinama:

"Pa, zašto da se uvek bavimo brojkama? Brojke priznajem samo u poslu, znači matematika i pare su to, a kad je reč o ljubavi, onda one ne postoje za mene. Bog me je pogledao. Bez obzira na to što se ne radi, moj partner je tu da me čini srećnom. On zna koliko meni fali posao, tako da me svakodnevno iznenađuje nekim svojim emocijama i ponašanjem", zaključila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading