Hrvati, sram vas bilo! Slali Severinu na Evroviziju, a naše predstavnice nazivaju PROSTITUTKAMA!

Autor:

Zabava

08.03.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije slali Severinu na Evroviziju, a naše devojke nazivaju prostitutkama

RepublikaFoto: youtube.com/Domace Emisije
Komšije slali Severinu na Evroviziju, a naše devojke nazivaju prostitutkama

Sramni komentari na račun naših prestavnica za Evroviziju stižu od Hrvatskih medija.

Naime, portal 24 sata, objavio je tekst gde se naše devojke iz grupe Hurricane nazivaju prostitutaka.

Srbija na Eurosong u maju šalje 'Uraganke', koje su prošle godine trebale predstavljati svoju zemlju s pesmom 'Hasta la vista'. Pandemija je pomrsila planove grupi Hurricane, ali to nije bio i kraj za srpske predstavnice. Odlučeno je kako će one 2021. ići u Nizozemsku, samo s novom pesmom. Grupu Hurricane čine Sanja Vučić,  Ksenija Knežević,  Ivana Nikolić,  a u Rotterdamu će se popeti na pozornicu i zapevati 'Loco Loco' - preneo portal 24 sata. 

Na društvenim mrežama povela se rasprava o tome što će Europa reći kada vidi s kakvom se pesmom Srbija predstavlja. 

- Na Eurosong šaljemo pesmu s porukom da Srbija ima velikih problema s prostitucijom. Zaj**avat će nas kao nekad - samo je jedan od sramnih komentara koji su preneli Hrvatski mediji. 

RepublikaFoto: Đorđe Bukvić
Grupa Hurricane

Pisali su i kako im frizure vrede 'dva dinara', a ni da stajlinzi nisu puno bolji. Prisetili su se i nastupa Jelene Tomašević, koja je 2008. predstavljala Srbiju s pesmom 'Oro', autora Željka Joksimovića: 

- Eee, u moje vreme je Srbija bila pristojna i kulturna pa je na Eurosong slala predivnu, pristojno odjevenu Jelenu Tomašević, koja je plijenila svojim glasom, nije se morala gola skidati da bi je čuli. -  samo su neki od komentara koje je preneo portal 24 sata.

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Severina Kojić

Ali jedno su komšije zaboravile, a to je da je njih 2006. u Atini godine na Evroviziji predstavljala ni manje ni više nego Severina Vučković sa pesmom "Moja štikla". Nadamo se da će sledeći put pre nego što krenu da komentarišu naše predstavnice, dobro pogledati u svoje dvorište, pa tek onda komentarisati.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading